Domov Nagradne igre Z Ženskim svetom na koncert Boba Dylana

Z Ženskim svetom na koncert Boba Dylana

Bob Dylan se vrača v Slovenijo! Občinstvo bo s svojimi skladbami razvajal 25. junija v ljubljanskih Stožicah, mi pa vam ponujamo možnost, da se koncerta udeležite brezplačno. Nagradna igra je zaključena.

Glasbena legenda, ki že več kot pol stoletja navdušuje staro in mlado, se vrača v Slovenijo. Bob Dylan bo slovensko občinstvo s svojimi skladbami razvajal 25. junija ob 20.30 v ljubljanskih Stožicah, Ženski svet pa vam ponuja priložnost, da se koncerta udeležite brezplačno in h glasbenemu užitku povabite še nekoga.

Sodelujte in morda boste srečni nagrajenec prav VI!

Kako sodelovati?

Za vstopnice se lahko potegujete, če spodaj pravilno odgovorite na nagradno vprašanje in izpolnite zahtevane podatke. Nagradna igra traja do 21. junija.

Nagradna igra je zaključena!

Nagrajenci

Splošni pogoji nagradne igre

1. Splošne določbe
Organizator nagradne igre 'Z Ženskim svetom na koncert Boba Dylana' (v nadaljevanju nagradna igra) je podjetje Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica (v nadaljevanju organizator).

Nagradna igra poteka na portalu Ženski svet od 25.6.2015 do 21.6.2015 do polnoči. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki pravočasno pravilno odgovorijo na nagradno vprašanje in oddajo vse zahtevane podatke.

2. Potek nagradne igre in pogoji sodelovanja
V nagradni igri lahko sodelujejo le osebe starejše od 15 let. Prevzem nagrad za nagrajence, mlajše od 18 let, bodo morali pisno odobriti njihovi starši oz. zakoniti zastopniki.

Za sodelovanje v nagradni igri mora udeleženec pravilno odgovoriti na nagradno vprašanje in izpolniti zahtevane podatke. Vsaka oseba lahko sodeluje samo enkrat.

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da uporabnik sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.

3. Nagrade
2 kompleta po 2 vstopnici za koncert Boba Dylana 25. junija 2015 v Ljubljani.

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive na tretjo osebo.

4. Izbor, objava in obveščanje nagrajencev
Organizator nagradne igre bo 22.6.2015 izžrebal 2 nagrajenca in njuni imeni objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov (starosti ali osebnih podatkov) lahko organizator zavrne podelitev nagrade.

5. Prevzem nagrad
Nagrajenca bosta vstopnice lahko prevzela na večerni blagajni pred koncertom. Za prevzem potrebujete osebni dokument.

6. Varovanje podatkov
Vsi sodelujoči v nagradni igri organizatorju dovoljujejo obdelavo osebnih podatkov za namene obveščanja o nagradni igri, obveščanja o novostih ponudbe, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga ter za druge trženjske namene organizatorja nagradne igre. Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu dovoljuje, da obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen svojim podizvajalcem, če bo to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre ali za zgoraj navedene potrebe, svojim zunanjim izvajalcem in partnerjem, s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer s pisnim zahtevkom, poslanim na naslov Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica.

7. Razno
S sodelovanjem udeleženci pristanejo na pravila nagradne igre, ki so objavljena na spletni strani www.zenskisvet.si. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh dopolnjene pogoje objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

Fotografija: Sony Music

Komentarji