Domov Nagradne igre

Nagradne igre

Šest odličnih mesecev

Portal Ženski svet v tem mesecu praznuje pol leta svojega obstoja - 6 čudovitih mesecev, ki smo jih preživeli z vami, drage bralke in bralci. Ste morda...

24. Junij 2014

Nagradna igra za sijoče ustnice

Odkrijte Ženski svet in si prisvojite čudovito nagrado! Ta teden podarjamo sijaj za ustnice Collistar Gloss Design. Nagradna igra je zaključena!

12. Maj 2014

Nagradna igra: borovničeve sanje

Odkrijte Ženski svet in si prisvojite čudovito nagrado! Ta teden podarjamo losjon za telo z borovnico I love ... Nagradna igra je zaključena!

5. Maj 2014

Nagradna igra za zapeljive oči

Odkrijte Ženski svet in si prisvojite čudovito nagrado! Ta teden podarjamo maskaro IsaDora Precision. Nagradna igra je zaključena!

28. April 2014

Nagradna igra za čvrsto telo

Odkrijte Ženski svet in si prisvojite čudovito nagrado! Ta teden podarjamo učvrstitveno olje Nivea. Nagradna igra je zaključena!

23. April 2014

8 daril za 8. marec

Ob dnevu žena smo za vas pripravili 8 različnih daril za sladko razvajanje. Nagrade so podeljene, preverite ali ste tudi vi med nagrajenkami.

3. Marec 2014

Torbica je podeljena

Izžrebali smo nagrajenko torbice Michael Kors! Po skrbnem zbiranju kuponov, ki so prihajali na naš naslov in v poslovalnice Nove KBM, smo 8. januarja...

20. Januar 2014

Ženski svet podarja...

...14 bogatih daril za leto 2014. Spodobi se, da vas, cenjene bralke, malo razvajamo v teh prazničnih dneh in se vam zahvalimo za redno prebiranje naše...

24. December 2013