Domov Vsak mora najti svojo strast

Vsak mora najti svojo strast

Goran Kristan, direktor podjetja, ki upravlja blagovnico Maxi, je svojo strast našel v modi, s katero je povezan že od otroštva.

"Odraščal sem v družini, ki se je ukvarjala z modo, kar me je tudi usmerilo na to področje. V modnem svetu imam ogromno poslovnih izkušenj, tu se počutim najbolj domače. Zagovarjam, da mora vsak najti svojo strast, nekaj, kar ga osrečuje. Pomembno je, da grem vsako jutro z veseljem v službo," je prepričan Goran Kristan, direktor podjetja Montecristo SL, ki upravlja blagovnico Maxi.

Ena izmed najbolj priznanih slovenskih blagovnic je v zadnjih letih doživela pravi razcvet, kmalu se obeta še več novosti. "Vedno sledimo zadnjim trendom, obenem pa se dobro zavedamo pomena tradicije, ki jo nadvse spoštujemo skozi celotno zgodovino blagovnice. Nedolgo nazaj smo že prenovili prostore, zdaj pa smo se odločili za oblikovanje po najnovejših smernicah, ki jih narekujejo svetovno znane blagovnice. Trudimo se, da s celovito ponudbo in dodatnimi storitvami uspešno skrbimo za razvoj nakupovalne kulture v Sloveniji. Oktobra bomo na police pripeljali kar nekaj novosti, ki drugje v Sloveniji niso na voljo in bodo nekaj časa eksluzivne v Maxiju," je povedal Kristan, ki je v modni industriji že več kot 20 let.

Na fotografiji: Goran Kristan pred londonskim nogometnim stadionom (osebni arhiv)

Komentarji