Domov Užitek v razkošju - Lisca Selection za jesen in zimo 2018

Užitek v razkošju - Lisca Selection za jesen in zimo 2018

Nova kolekcija perila Lisca Selection za jesen-zimo 2018 časti čutnost in in razkošje ženstvenih oblin.

Vsaj tu in tam si vsaka ženska vzame trenutek zase, ki ga nameni neomejenemu razvajanju. Ko si reče, da si zasluži le najboljše – da si zasluži brezkompromisni užitek, razkošje in navdihujoče komplimente. Kolekcija perila Lisca Selection za jesen-zimo 2018 je ustvarjena za te trenutke, s poudarkom na čutnosti in razkošju ženskih oblin.

Prosojna čipka, skozi katero se sluti gola koža, mreža, satenasta pletenina, okrasne elastike in trakovi, ki poudarjajo seksapil – modeli, oblikovani brez nepotrebnih šivov, a s poudarkom na čutnosti. Plišasta aplikacija, prosojni plise, kristali Swarovski – žametno razkošje, ki še poudarja toplino in polnost ženskih oblin. Prefinjeno vezenje, stilizirani motiv cvetja, nežna prosojna čipka, okrasek s kristali – modeli za sodobne hedonistke, ki želijo romantično udobje. Ekstravagantni in trendni modeli (balkonet bustier, lahkotni prosojni modrčki z oporo, visoke brazil hlačke, opazen pas za nogavice) bodo prepričali najzahtevnejše modne navdušenke, preizkušene kroje pa bo tudi v sezoni jesen-zima 2018 mogoče izbirati od košarice A do E.

Kolekcija perila Lisca Selection jesen-zima 2018 bo poleg črne zažarela v petrolej zeleni in ciklamno pink barvi, uporabno pa jo dopolnjujejo tudi seksi modeli spalnega programa in vrhnjih oblačil. Lisca Selection jesen-zima 2018 - ustvarjena za ženstvene užitke.

www.lisca.com

Besedilo in fotografije: PR

Preberite tudi

Komentarji