Domov Podarjamo božanske kopalke Shiwa

Podarjamo božanske kopalke Shiwa

Kopalke Anamarije Mulej niso vsakdanje, čeprav morda ne odstopajo od klasičnih modelov. Drugačne so zaradi občutka, ki ga prenesejo na žensko, ko jih nadene nase.

Začuti lahko val energije, če je to tisto, kar potrebuje v tem trenutku, ali miren objem sproščenosti in varnosti, z vso mavrico lepih občutkov vmes …

Shiwa zanjo

Ženske kopalke Shiwa z unikatnimi ilustracijami in organskimi črtami optično podaljšajo vsako postavo in poudarijo njene atribute. Telo objamejo in obline podprejo na ravno pravih mestih. Modeli so na otip debelejši, saj gre za dvostransko možnost nošenja, a prav ta kompaktnost nudi občutek igrivosti in varnosti. Z enim kompletom pridobimo kar 4 različne barvno-vzorčne stilske kombinacije. To spodbudi lastno kreativnost in smo glede na počutje ter namen nošenja na plaži lahko vsakič drugačne.

Visokotehnološki material je oblikovalka skrbno izbrala, želela je namreč takšnega, ki bo vrhunske kakovosti in bo zagotavljal hitro sušenje, odpornost na pesek in mivko ter bo obenem nudil tudi UV-zaščito. Odlika tega materiala je tudi odlično prileganje koži in to, da se ne raztegne, temveč ohranja svojo prvotno obliko.

 

Ženske se lahko odločite za enodelne kopalke, bikini ali klasik Shiwa v eni od treh barvnih kombinacijah (črna-bež, turkizna-bež, rdeča-vijolična). K vsem pa lahko kombinirate mrežast pareo, ki skrije ravno dovolj, da se s plaže brezskrbno napotite na sprehod po razgretih ulicah. Pareo lahko uporabite tudi kot tuniko, ogrinjalo ali okras za v lase. 

Komplet Shiwa: celostna zgodba, inovativne kopalke in pareo v nepremočljivi torbici. Pareo in torbica sta gratis darilo ob nakupu kopalk.

On bo izbral navdih Svaroga

Linija Svarog obsega kopalne hlače v treh barvah (črna, turkizna, rdeča) s črtastim potiskom, ki zaradi vzdolžnih črt na videz podaljšajo telo. Hlače so podložene s tanko tkanino (in ne neudobno mrežo), ki nudi dobro oporo. Kopalke so zaradi dizajna in izbranega materiala uporabne tudi za udobno preživljanje prostega časa vsakega aktivnega posameznika. Svarog je po slovanski mitologiji bog ognja, sonca in obilja, kar se vsekakor diskretno kaže tudi na liniji kopalk z istim imenom – po potiskih in izbranih odtenkih.

Anamarija Mulej je modna oblikovalka, ki svoj neizmerni navdih in občutek za lepoto in umetnost vnaša v ustvarjanje unikatnih oblačil. V Anamarijini domišljiji nastajajo čarobne oblike. Prenaša jih na različne medije, njen zadnji navdih so modni in multiuporabni kosi oblačil. Oblikuje udobna oblačila za vadbo in prosti čas, legice in tunike, prilaga pa jim tudi torbe različnih dimenzij, ki nudijo številne možnosti nošenja in uporabe. Novost v njeni modni liniji so predstavljene kopalke zanjo in zanj. Kopalke so izdelane v Sloveniji, na Bledu, od koder boginja lepote, miline, modrosti tudi izvira. 

Obiščete lahko prodajno trgovino v Hotelu Kempinski v Umagu in Excelsior v Dubrovniku. V Sloveniji pa lahko obiščete atelje umetnice na Bledu, kjer pomerjanje in nakup kopalk postane radživo doživetje.

Izvorna Shiwa in Svarog, preprostost in eleganca, vaš navdih za neskončno možnosti.

Več na: www.mulej-vizije.si
Fotografije: Tania Mendillo

Nagradna igra

V sodelovanju z oblikovalko Anamarijo Mulej podarjamo ženske kopalke po vaši izbiri. Če boste izžrebani, si boste lahko izbrali model in barvno kombinacijo po svojih željah v ateljeju oblikovalke na Bledu. Prevzem nagrade bo potekal po dogovoru med nagrajenko in oblikovalko.

Nagradna igra poteka do 4. julija 2018, do polnoči. Nagrajenko bomo izžrebali v četrtek, 5. julija in jo obvestili preko elektronske pošte ali telefona.

Za sodelovanje v nagradni igri izpolnite spodnji obrazec.

 

Komentarji