Domov Najboljši modrček za vaše prsi

Najboljši modrček za vaše prsi

Niso vse prsi enake! Da bi bile vaše videti kar najbolje, izberite modrček, ki najbolje ustreza obliki in tipu vaših prsi.

Plitke

Predstavljajte si smučarsko strmino. Pričnete na vrhu in se spuščate do bradavice. Lahko ste se s to obliko prsi rodili ali pa so takšne postale po dojenju.

Najboljši modrček: Če želite polnost, izberite push-up modrček z blazinicami v obliki polmesecev, ki bo spodnji del prsnega tkiva potisnil navzgor, da bosta dojki bolj skupaj.

Stožaste

Običajno imajo prsi stožaste oblike ženske s košarico C ali manjšo. Prsi imajo obliko stožca, namesto da bi bile okrogle.

Najboljši modrček: Dojki bosta videti polnejši s podloženim modrčkom. Če potisnete vrh dojke navznoter, namreč dobite bolj naraven videz.

Neenake

Ena dojka je večja od druge, kar je pri ženskah pogost pojav. Večina žensk ima neenako veliki dojki, ker mišica roke, ki jo pretežno uporabljate, dojko na tisti strani zmanjša (za desničarke dojko na desni).

Najboljši modrček: Vedno kupite modrček, ki po velikosti košarice ustreza večji dojki. Poiščite podložen modrček s tankim slojem pene, saj ta deluje kot odlično polnilo, ki zapolni košarico manjše dojke.

Povešene

Če so vaše prsi usahnile ali se povesile, potrebujete močno podporo, ki bo dekleti potisnila višje. Ko se starate, prsi niso več tako čvrste, postanejo pa prilagodljive, zato jih lahko oblikujete v katerokoli obliko želite.

Najboljši modrček: Dobro strukturiran modrček iz več različnih delov, ki ima vidne šive košarice. Ti vašim prsim dajejo odlično strukturo in lepo obliko.

Čvrste

Morda nimate polnosti 16-letnice, ki so se ji prsi pravkar oblikovale, a so videti zelo lepo.

Najboljši modrček: Vsi modrčki bodo videti odlično!

'Samostoječe'

Prsi, ki za podporo ne potrebujejo modrčka. Ali z drugimi besedami, kirurško povečane prsi.

Najboljši modrček: Katerikoli. Modrčka pravzaprav ne potrebujete, zato izberite tistega, ki vam bo nudil videz, ki ga želite.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi

Komentarji