Domov Lisca odslej tudi na Bledu

Lisca odslej tudi na Bledu

Lisca je 14. 4. 2016 svojo prodajno mrežo razširila še z eno novo prodajalno, tokrat na Bledu.

Prva Liscina trgovina na Gorenjskem se nahaja v centru Bleda, Cesta svobode 19a, v neposredni bližini jezera. Navdušila vas bo bogata ponudba perila, kopalk in spalnega programa kolekcij Lisca in Cheek by Lisca. 

Ženska je lahko v trenutku samozavestna, očarljiva, zapeljiva in modna, vse to lahko namreč pričara s pravo izbiro perila, ki jo bo spremljalo v različnih priložnostih. Za modno podobo in hkrati sproščeno počutje na morju in ob bazenih poskrbijo modne in barvite kopalke. Navdušujejo serije, kjer je mogoče zgornji in spodnji del kopalk kupiti ločeno in tako ustvariti popolno podobo.


Spodnje perilo je navdušilo tudi miss Slovenije Matejo Kociper

Otvoritvenega dogodka se je udeležila tudi aktualna mis Slovenije, simpatična Prekmurka Mateja Kociper, ki vselej uživa v izbiranju barvitega spodnjega perila. Zaupala nam je, da so ji ljubi drzni kroji, s kančkom čipke ali vezenin in kombinacijo skrivnostne prosojnosti. Njena poletna morska razvajanja vselej zaznamujejo kopalke modnih vzorcev in prelivajočih barv, njeno poletje pa ne mine brez ujemajočih se modnih dodatkov, kot so lahkotne tunike, oblekice, natikači  ter velike pisane torbe.


Črt Slavec, Mateja Kociper, Urška Čopar in Tara Zupančič

Otvoritvenega dogodka in prijetnega druženja v sodobnem ambientu nove prodajalne sta se med drugimi udeležila tudi TV voditeljica in manekenka Tara Zupančič in fotograf Črt Slavec.

Fotografije: Mediaspeed

Komentarji