Domov Kavbojke: kupujte jih pametno

Kavbojke: kupujte jih pametno

Predstavljamo nekaj trikov, s pomočjo katerih bo nakupovanje kavbojk enostavnejše, naslednji nakup pa zares zadovoljujoč …

1 Nakupujte sami! Včasih vas lahko prijateljičin nasvet in njeno mnenje o kroju ali tem, kako vam pristajajo, precej potre – zaupajte svojemu občutku!

2 Če kavbojke zlahka oblečete, vzemite raje eno številko manjše. Material se namreč z nošenjem nekoliko raztegne, kar ne laska postavi. 

3 Pas kavbojk se mora dobro prilegati! Če lahko na hrbtu za pas kavbojk zatlačite dva prsta, je model dober – če pa za pas potisnete celo pest, vam je nedvomno preširok. 

4 Ko kupujete kavbojke z velikim deležem elastana, kupite takšne, ki se lepo prilegajo, vendar ne smejo biti preveč oprijete. Če šivi na koži pustijo sledi, so vam hlače premajhne in to vpliva na celoten videz. 

5 Deške kroje lahko nosi večina postav. Dele telesa in obline, na katere ste ponosni, poudarite z zadrgami in okraski, zadnjico, na primer, s pošitki na zadnjih žepih. 

6 Ženske s hruškastim tipom postave in oblinami ter želite nositi skinny kroje, izberite kroje z visokim pasom. Ti bodo optično podaljšali noge in poskrbeli za vitkejše boke. 

7 Dolge noge so najbolje videti v kavbojkah z nizkim oziroma srednje nizkim pasom, medtem ko nižjim ženskam pristaja visok pas, ki poudari pas in podaljša noge. 

8 Ženske s postavo jabolka morajo izbrati kavbojke z visokim deležem elastana, ravnimi hlačnicami in temno barvo, saj vse to najbolj laska postavi. 

Fotografija: Depositphotos

Preberite tudi

Komentarji