Domov Hlače, ki podaljšajo vaše noge in zožijo pas

Hlače, ki podaljšajo vaše noge in zožijo pas

Le katera ženska si jih ne bi zaželela v svoji omari?

Med modnimi favoriti za jesenske dni tokrat ne bomo izpostavili kavbojk, temveč klasične, tako rekoč poslovne hlače premišljeno izdelanega kroja – z  visokim pasom in širokih hlačnic. Prav te so že davno prerasle okvire strogo poslovne garderobe in niso več rezervirane le za službene in uradne priložnosti.

Max&Co. in Stradivarius

Model, ki zaznamuje jesenske dni, ni le trendi, temveč bo postal priljubljen predvsem zato, ker ustvarja izjemno laskavo silhueto – naše noge so v njih videti daljše, pas pa ožji. Odlično!

Reserved in Sezane

Takšne hlače je enostavno kombinirati, primerne so namreč tako za sproščene kot za poslovne, dnevne kot večerne kombinacije. Ker so tako univerzalne, bodo postale eden vaših najbolj priljubljenih kosov, ki si jih lastite. Iz svoje omare jih boste potegnili vsakič, ko si boste zaželeli ustvariti še posebno dober vtis in se pri tem počutiti enostavno na vrhu sveta!

Max&Co. in C&A

Če želite poudariti učinek ožjega pasu in daljših nog, hlače z visokim pasom in s širokimi hlačnicami kombinirajte s čevlji z visokimi petami.

s.Oliver in C&A

Fotografije: PR

Preberite tudi

Komentarji