background image

Čudovite parke za deževne dni


Jesen je tu in z njo dež ter mraz. Lepa parka vas bo zaščitila in poskrbela za trendni videz.

Jesenska in zimska garderoba ne moreta obstajati brez parke – vsestranskega križanca med jakno in plaščem. Zaradi enostavnih linij in ležernega videza je parka vsestransko uporaben kos in v uporabi kar skozi vse leto.

Zara, C&A, Max&Co.

Nosite jo lahko čez dan v trendi mladostnih kombinacijah, pa tudi za v službo, če izberete model, ki ni tako športno navdihnjen. Parke s toplim krznenim ovratnikom in s podlogo nosimo pozimi, ko pa nas doletijo megleni in deževni dnevi in so temperature še prijazne, najraje posegamo po lahkih p​arkah, ki služijo namesto palerin in anorakov ter nas varujejo pred dežjem.

Cos, Oasis (Next), H&M

Parke so odličen kos za kombiniranje z osnovnimi oblačili (kavbojke, majice in puloverji enostavnih krojev), so pa tudi popoln kontrast strožji eleganci v obliki midi kril in oblek, če želite biti res v koraku z modo. Parke bogatijo tako police trgovin, ki so prijazne do naših denarnic, kot so H&M, C&A, Mango, Zara ipd., v svoj asortiment pa jih vključujejo tudi prestižnejše znamke, na primer Max&Co., Stella McCartney, Massimo Dutti in Twinset.

Bershka, C&A, Massimo Dutti

Letos  bodo še posebno priljubljeni modeli enostavnih krojev s kapuco in dolžine do sredine stegen v olivno zeleni barvi. Oker, rjave, modre in vinsko rdeče bodo vnesle kanček jesenskih trendov, še vedno pa je priljubljena tudi nežno dekliško rožnata.

 

Fotografije: PR (na uvodni fotografiji: Next, Asos Design)

 

 

Preberite tudi


Komentarji