Domov Balmain: francoski prestiž zdaj tudi pri nas

Balmain: francoski prestiž zdaj tudi pri nas

Na modnem zemljevidu Ljubljane odslej najdete še eno luksuzno znamko več! Na police trgovine XYZ Premium Fashion Store je prispela težko pričakovana prestižna znamka Balmain.

'Praktice makes perfect' (vaja dela mojstra) je osnovno vodilo glavnega oblikovalca Oliviera Rousteinga, ki v modni industriji velja za rojenega genija in ki s svojo ekipo vsako sezono znova potisne mejo popolnosti izdelave vsake kolekcije še više. Gre za znamko, ki se ji ni treba ozirati na sezonske trende, saj na trgu slovi kot modni voditelj, ki ga častijo in občudujejo prav vsi.

Znamka Balmain s svojimi skrbno izdelanimi kosi, ki temeljijo na premišljenih detajlih in prepoznavnem oblikovanju, slovi po vsem svetu. Estradnice, zvezdnice, predvsem pa ženske, ki se ne bojijo svoje ženstvenosti in zapeljivosti, so obnoreli brezhibni in glamurozni kosi z napisom Balmain. Obleke so lepo ukrojene, ravno prav zakrijejo, predvsem pa elegantno pokažejo prave ženske atribute. Visokooktanski glamur oblek je namenjen ženskam z močnim značajem, ki imajo rade pozornost in se ne bojijo pokazati svoje ženskosti. Večinoma so izdelane za posebne, večerne izhode, zlahka pa bi prav vsako posebej označili za 'statement' kos.

Na police trgovine XYZ so prišli tudi najbolj oboževani in znani Balmainovi kosi – elegantni suknjiči in plašči s prepoznavnimi zlatimi gumbi, ki veljajo za brezčasne in so sinonim poželjive modne dediščine v vsaki ženski omari. Ukrojena popolnost s poudarjenimi rameni in lepo ozko ukrojenim pasom se odlično poda h krilu za formalne obveznosti, lahko pa je preprosto 'kul in šik' v kombinaciji s kavbojkami in kratko majico.

Hišni grb je prav tako posebnost zase – z njim hiša Balmain sporoča o odličnosti svojih izdelkov in se hkrati zavezuje, da jo bo ohranila. Pojavlja se kot potisk na kratkih majicah, na gumbih in dodatkih, kot je Balmainova ikonična torbica Bbox – domišljena popolnost iz najboljšega usnja.

XYZ Premium Fashion Store najdete v nakupovalnem središču Citypark, Ljubljana.

Besedilo in fotografije: PR

Preberite tudi

Komentarji