Domov Moda

Moda

Pravi čevlji za vaša stopala

Običajno čevlje izbiramo glede na naš okus, modne trende in ceno, v bistvu pa bi morali izbor prilagoditi svojim stopalom.

26. Julij 2018

Črtasti kosi po navdihu Meghan Markle

Črtastem vzorcu se že tako težko upremo, zdaj pa nas je nad njim s svojim wimbledonskim videzom dodatno navdušila še novopečena vojvodinja Meghan Markle.

19. Julij 2018

Džins videzi Francozinj, vredni posnemanja

Francoske modne blogerke so nas navdušile s pomladnimi džins videzi, ki jih je zelo enostavno posnemati. In to s kosi, ki jih najverjetneje že imate doma!

17. Julij 2018

Poletne pletenine

Zračni pleteni in kvačkani kosi lahko odlično popestrijo vašo garderobo v poletni vročini. Zaradi luknjic v teksturi bo do kože prišlo več svežega...

13. Julij 2018

Nova vloga Penélope Cruz

Oskarjevska nagrajenka Penélope Cruz bo svojim filmskim vlogam zdaj dodala še modno, saj bo zastopala eno od največjih modnih znamk na svetu.

6. Julij 2018

Džins za vse starosti: 40-ta

Pridružite se bohemskemu gibanju s hlačnicami na zvon (ali širokimi hlačnicami, če vam te bolj pristajajo) in uglajenimi, strogo krojenimi zgornjimi...

3. Julij 2018

Nevidna podpora pod poletnimi oblačili

Naramnice modrčka, ki kukajo izpod oblačil, so vsej prej kot seksi. Izberite pravi modrček za vsak poletni top ali obleko s pomočjo našega vodnika.

27. Junij 2018

Barvito, retro in seksi

Na tradicionalnem srečanju v Grand hotelu Bernardin v Portorožu je Lisca predstavila najnovejšo kolekcijo perila in kopalk za pomlad in poletje 2019.

26. Junij 2018