Domov Zgladite gubice in se obvarujte pred sončnimi žarki

Zgladite gubice in se obvarujte pred sončnimi žarki

Želite zgladiti svoje gubice? Ob tem ne pozabite, da morate preprečiti tudi fotostaranje, zaradi katerega gubice nastajajo hitreje. Na srečo obstajajo izdelki, ki vam nudijo oboje hkrati.

Koža je tako različna, kot smo si med seboj različni ljudje, zato se odgovor na vprašanje, kakšno nego potrebuje kdo, razlikuje od človeka do človeka in je odvisna od številnih dejavnikov, tako notranjih, npr. genetika, kot zunanjih, npr. izpostavljenost soncu. Splošno pravilo je, da se prvi znaki staranja, kot so drobne linije in gube, začnejo pojavljati v 30. letih in priporočamo, da takrat začnete uporabljati linijo Eucerin Hyaluron-Filler.

Linija Eucerin Hyaluron-Filler je bila razvita posebej za odpravljanje prvih znakov staranja, kot so drobne linije in gube. Čeprav je koža pri vsakem človeku drugačna in se stara različno glede na genetiko in življenjski slog, se te težave običajno začnejo pojavljati okrog 30. leta.

Izdelki iz linije Eucerin Hyaluron-Filler delujejo tako, da zapolnijo celo najgloblje gube za pomlajen videz. Prav anti-age linije so tiste, ki so najbolj iskane med ženskami vseh starosti, izkazalo se je, da tudi pri mlajših ženskah, ki si želijo preventive pred gubami.

Blagovna znamka Eucerin v svojih laboratorijih klinično preizkuša svoje linije in sodi v sam svetovni vrh pri raziskovanju in inovacijah novih linij. Med njimi so najbolj uspešne prav anti-age linije, ki vsebujejo tudi zaščito pred soncem. Dermatologi so si namreč edini, da prezgodnje staranje povzroča tudi fotostaranje.

Fotostaranje

Gre za dediščino večletnega nezaščitenega izpostavljanja ultravijoličnim žarkom. Naša koža je sposobna popraviti omejeno število okvar. Pri dolgotrajnem čezmernem izpostavljanju soncu se koža ne more več v celoti obnoviti, na njej nastajajo zadebelitve, sčasoma se tudi izsuši. 

Najboljši način, da preprečimo fotostaranje, so zaščitni ukrepi. Dnevna uporaba zaščitnih krem z zaščitnim faktorjem SPF 15 ali več.

Zakaj Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 vsebuje UVA- in UVB-zaščito?

UVA- in UVB-žarki, ki jih oddaja sonce, prizadenejo kožo na različne načine. UVA-žarki so najpogosteje povezani s fotostaranjem (prezgodnje staranje kože zaradi sonca), saj pospešijo razpadanje sestavnih delov kože, kot so hialuronska kislina, kolagen in elastin, ki so ključni za čvrstost in prožnost kože. UVB-žarki lahko povzročijo takojšnje poškodbe, kot so sončne opekline, in dolgoročne poškodbe, kot je kožni rak. Koža obraza je pogosto izpostavljena obema vrstama UV-žarkov, tudi v oblačnih dneh. Zato Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 vsebuje UVA- in UVB-zaščito.

Kaj je Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30?

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30, ki je primerna za vse tipe kože, je vlažilna dnevna krema, ki učinkuje na prve znake staranja. Zapolni drobne linije in celo najgloblje gube za pomlajen videz. Z ZF 30 in UVA-filtrom ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem, ki ga povzročajo poškodbe kože zaradi sonca.

Eucerinova edinstvena mešanica visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline zagotavlja ciljni pristop k vidni zapolnitvi tudi globokih gub. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša1, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube.

Z ZF 30 in UVA-zaščito Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 pomaga preprečevati fotostaranje (prezgodnje staranje kože zaradi sonca) in poglobitev gub.

Cena: 31,70 €

Besedilo: PR
Fotografije: BigStock, PR

Preberite tudi

Komentarji