Domov Prava nega za vrat brez gub

Prava nega za vrat brez gub

Zakrivate sledi časa na svojem vratu z rutami in verižicami? Preverite nekaj uporabnih nasvetov in tudi vratu namenite pravo nego.

Le malo žensk se lahko v štiridesetih zahvali genom za mladosten videz. Prej ali slej se vsaki povrne vse tisto, kar so ali niso naredile za svojo zunanjost. V večini primerov se ženske v bitki proti gubam osredotočimo na predel okrog oči in ustnic, s tem pa nepravično zanemarimo del pod brado in dekolte. Rezultat tega pa je na pogled mlajši obraz in starejša vrat ter dekolte. Če ste opazili prve gube na vratu ali vas v slabo voljo spravlja podbradek, je čas, da si privoščite pomlajevalno nego v kozmetičnem salonu, se odločite za lepotni poseg ali pripravite domače lepotne pomočnike.

LEPOTNI POSEGI

Lasersko odstranjevanje gub

Po laserskem posegu je koža gladka in napeta, saj se odstrani vrhnji sloj kože. Uporaba laserjev privede do fotokemijskih reakcij v krvnih žilah, kjer se svetlobna energija spremeni v toploto. Segrevanje kože pa spodbudi spremembo snovi in regenerativnega procesa, ki je pomemben za proizvodnjo novega kolagena. Končni rezultat je viden po zadnjem tretmaju in je odvisen od starosti pacienta, tipa kože in načina življenja. Po prvi seriji tretmajev so priporočeni različni postopki za ohranjanje mlajšega videza kože.

Lifting kože na vratu

Lifting je ena izmed najbolj varnih metod, ki zagotavlja blaženje gub na vratu. V kombinaciji z liftingom obraza lahko pacient doseže vrhunske rezultate. Brazgotine pri posegu se hitro zacelijo in postanejo nevidne. Prve tri tedne bodite pripravljeni na počivanje za štirimi stenami, saj boste lahko otečeni ali boste imeli modrice, ki kmalu izginejo.

Mikrodermoabrazija

Gre za poseg, ki je idealen za odstranjevanje manjših gub in za pomlajevanje povešene kože. Po posegu je koža elastična, sončne pege pa so manj vidne.

Hialuronska polnila

Če se želite izogniti dolgemu pooperativnemu okrevanju, modricam, podplutbam in vsem ostalim stranskim učinkom lepotnih posegov, so hialuronska polnila prava odločitev. Hialuron ima kar nekaj prednosti pred lepotnimi posegi – ne pušča hematomov, je popolnoma varen, rezultati pa so naravni. Vse to velja, če se prepustite rokam pravega strokovnjaka. Hialuron je prava odločitev za tiste, ki se želijo znebiti gub in pomladiti telo, ki za določen čas postane sveže, lepo in zdravo.

Limfna drenaža

Ročna limfna drenaža je dostopna v vseh boljših kozmetičnih salonih in je dobra za mastno ali povešeno kožo ter za kožo, uničeno od stresa. Z limfno drenažo se doseže detoksikacijo, nežni gibi rok pa sproščajo mišice telesa.

Fotografija: Thinkstock

Komentarji