background image

Izpolnite svoje zaobljube s čudovitimi modnimi kosi


Se še držite svojih novoletnih zaobljub? Z izbranimi modnimi kosi jih lahko uvedete tudi v februarju in poskrbite za odlično počutje vse leto.

1. zaobljuba: Delajte bolje

Ali za branje potrebujete očala? Ali pa le želite, da vas sodelavci in nadrejeni jemljejo resneje? Izberite kakovostne in modne korekcijske okvirje, ki bodo usklajeni z vašo osebnostjo.
P. S.: Trik za tiste, ki želijo biti še bolj modno osveščeni in slediti trendom - korekcijske okvirje lahko nosite, tudi če je z vašim vidom vse v najlepšem redu! Z njimi lahko (tako kot z drugimi modnimi dodatki) izpopolnite svoj videz.

2. zaobljuba: Privoščite si več počitka

Udoben in moden pajac ležernega kroja kar kliče po udobnih zimskih večerih, ko se najraje grejemo v objemu svojih najdražjih. Pajac je uporaben tudi kot pižama, saj je zaradi odpenjanja na ramenih oblačenje povsem enostavno. Tega na fotografiji zdaj dobite po še posebno ugodni ceni! Skočite v spletno trgovino Lisca.

3. zaobljuba: Bodite opaženi!

Beli škornji in gležnjarji so ta trenutek izredno modni. Če jih boste kombinirali z lesketajočimi se srebrnimi uhani, boste zagotovo poželi še več pozornosti.

4. zaobljuba: Ostanite aktivni

Dejstvo je, da se bomo dobro počutili le v zdravem telesu, ki mu omogočimo čim več gibanja. Izberite si aktivnost po svoji meri in ji bodite zvesti vsaj trikrat tedensko. Živahna športna oprema vam bo dala še kanček več energije, ko se vam bo zdelo, da se nikakor ne morete dvigniti s kavča in oditi na fitnes. 

             Športni modrček (15 €), majica (9 €) in pajkice (19 €), vse C&A

4. zaobljuba: Naj vam bo toplo

Roke so pozimi najbolj na udaru mraza in vetra, zato se koža hitro izsuši in celo razpoka. Negujte jih s kakovostno kremo za roke in vedno zavarujte s toplimi rokavicami.

Fotografije: Bigstock, PR, Lisca, C&A, Chanel, Neubau, Humanic, Pandora

Preberite tudi


Komentarji