background image

Triki za oblikovanje vseh tipov las


Vsak tip las zahteva drugačno oblikovanje in pripomočke. Razkrivamo vam trike, s katerimi boste ukrotili vaše lase, ne glede na njihov tip ...

Urejanje kodrov

Naravno skodrane lase je treba oblikovati, preden se posušijo in se lasna povrhnjica zapre. Uporabite izdelke, ki jih ni treba spirati, kot so olja in kreme, ki lasem dodajo vlago in mehkobo ter jih lahko uporabite pred šamponiranjem ali na z brisačo osušenih laseh za bolj intenziven učinek. 

Lasje brez volumna

Tanke lase obdelajte pred sušenjem tako, da na lasne korene dodate peno za volumen in jih pred sušenjem temeljito prečešite. Tako bodo lasje imeli veliko več volumna, kot če bi na suhih laseh uporabili le sprej za več volumna.

Ravni lasje

Če so vaši ravni lasje hitro videti poležani in brez življenja, jih pred spanjem spletite v dve rahli kiti. Tako bodo zjutraj veliko bolj živahni in jih boste enostavno oblikovali v želeno pričesko.

Zelo tanki lasje

Na tankih laseh uporabite lahke izdelke za več volumna, ki lase dobro navlažijo, ne da bi jih obtežili. Če vam to ne bo uspelo, se boste vedno borili z izdelki za oblikovanje, da bi dosegli volumen in gibanje las.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi


Komentarji