Domov Lepota Šik minimalizem na nohtih

Šik minimalizem na nohtih

To sezono so izjemno modne preproste grafične oblike. Takšno minimalistično manikiro boste prav enostavno naredili tudi sami.

Tanke črte

Čeprav je ta manikira zares minimalistična, prav zaradi tega naredi velik vtis. In vtis je ta, da noht na pogled podaljša, zato je ta stil odličen za ženske, ki niso bile obdarjene s prelepimi tankimi in dolgimi nohti. Manikiro naredite tako, da noht premažete z izbranim osnovnim odtenkom – lahko je temen ali svetel, pazite le, da bodo črte v kontrastni barvi. Potem s tankim čopičem na vsak noht nanesite eno tanko črto.

Preprosto podčrtano

Ta manikira ne zahteva veliko truda in umetniške žilice, čeprav se vam morda na prvi pogled ne zdi tako. Uporabite lepilni trak, ki ga narežete na čisto tanke trakove. Najprej nanesite svetel ali prozoren odtenek laka, lahko tudi le podlak. Prvi kos lepilnega traku namestite čisto na posteljico nohta, dva pa na ostali del nohta. Odvečnega traku ne režite, saj ga boste tako kasneje lažje odlepili. Dobro prilepite in prelakirajte celoten noht z izbranim odtenkom. Ko se lak dobro posuši, lepilni trak odstranite in nohte premažite z nadlakom.

Nasvet+ Za spodnji in zgornji del nohta lahko uporabite tudi različne barve laka in ustvarite črtasto mavrico. Še posebej lepo bodo videti pastelne barve.

Pikčast minimalizem

Pike so najbolj klasičen element grafike in tudi na nohtih se odlično izkažejo. Mi jih naravnost obožujemo, saj je manikira zares enostavna, hitra in nekaj posebnega. Nohte nalakirajte s prozornim lakom in pustite, da se posuši. Črn ali drug temen odtenek uporabite za risanje pik. Uporabite lahko koničast pripomoček za poslikave nohtov ali pa uporabite zobotrebec ali palčko za ražnjiče, ki jo pomakate v lak in narišete pike.

Zakorakaj v toplejše mesece z najbolj modno obarvanimi nohtki leta 2016. NOVI Bell HypoAllergenic dolgoobstojni, zračni laki za nohte zaradi svoje moderne formule, ki omogoča oskrbo nohtne povrhnjice s kisikom, ohranjajo tvoje nohte zdrave in polne življenja. Po zaslugi vnosa kvalitetnih polimerov je lak bolj odporen na krušenje in luščenje. Moraš si ga privoščiti!

Preberite tudi

Komentarji