Domov Pomladno prebujanje ženske energije v savni za ženske

Pomladno prebujanje ženske energije v savni za ženske

Na dan žena, 8. marca, predstavnice nežnejšega spola v termah z več kot 2000 let zgodovine lahko uživajo v posebni savni za ženske.

Vloga ženske v sodobni družbi se je močno spremenila. Ženske že dolgo niso le mame in žene, ampak tudi uspešne poslovne ženske, ki spretno usklajujejo obveznosti doma in na delovnem mestu. Ob tem pa včasih pozabijo nase, zato so se v Rimskih termah odločili, da posebej zanje pripravijo razvajanja, ob katerih se bodo lahko osredotočile le nase.
Na dan žena, 8. marca, predstavnice nežnejšega spola v termah z več kot 2000 let zgodovine lahko uživajo v posebni savni za ženske. S prijateljicami v objemu topline, čutnih dišav, z atraktivnim savna programom in mehurčki sreče se pomladno prebujanje ženske energije lahko začne. Vsak ponedeljek, sredo in petek pa lahko v objemu neokrnjene narave spoznajo tudi novi, inovativni rekreacijski program 'Tretji prostor – 3rd Space', kjer lahko s strokovno vodeno bootcamp vadbo pridobijo povsem nove dimenzije telesne pripravljenosti.

Fotografija: Rimske terme

Preberite tudi

Komentarji