Domov Poletna nega kože

Poletna nega kože

V poletnih mesecih je naša koža v večji meri izpostavljena sončnim žarkom. Sonce ima številne blagodejne učinke, hkrati pa UV-žarki poškodujejo kožo.

Koža postane izsušena, bolj občutljiva, manj prožna in kaže znake prezgodnjega staranja. Poleti pa kožo obremenjujejo tudi vročina, suh zrak, klimatske naprave, pogosto umivanje, morska voda.

Ste vedeli, da so prav drobne linije in gubice prvi znak pomanjkanja vlage v koži? Zato je zelo pomembna vsakodnevna nega s pravilno izbranimi kozmetičnimi izdelki, katerih glavna naloga je, da koži povrnejo izgubljeno vlago. Le koža, ki vsebuje dovolj vlage, je zdrava, sijoča, sveža in napeta.

Biodroga, vrhunska nemška kozmetika, ponuja visoko učinkovite izdelke, ki razvajajo vašo kožo in čute v najtoplejših mesecih leta. Koncentrati in maske iz flisa so trendni izdelki, ki koži takoj povrnejo izgubljeno vlago in ji nudijo poživljajoče doživetje. Obogateni so z dragocenimi in razkošnimi učinkovinami, ki zagotavljajo odlične lepotne učinke in nepozaben občutek na koži.

Koncentrati delujejo dolgoročno, maske iz flisa pa poskrbijo za takojšen učinek v le 10 minutah. So odlična izbira za poletno nego, saj kožo odžejajo, osvežijo in poskrbijo, da boste sijali, tudi ko so temperature na vrhuncu in so sončni žarki najmočnejši. Zaradi priročne velikosti in preproste uporabe jih zlahka vzamete s seboj na poletni oddih daleč od stresnega vsakdana.

Vsi izdelki Biodroga so izdelani v Nemčiji in s tem izpolnjujejo najvišje zahteve glede kakovosti. Zaradi skoraj 60-letne tradicije jim zaupajo kozmetični saloni in spaji po vsem svetu. Izjemno fin in biorazgradljiv celulozni flis mask ni prijazen samo koži, temveč tudi okolju, poleg tega pa je tudi popolna osnova za učinkovine.

Katere potrebe kože lahko zadovoljite?

LEPOTNI DVOJČEK Z MODRO ORHIDEJO

Vlažilni koncentrat in maska iz flisa Blue Orchid popolnoma navlažita kožo in jo zavarujeta pred izgubo vlage. Linije, ki so posledica izsušenosti, se omilijo, koža je videti bolj napeta, učvrščena in sveža. Kožo vlažita in ščitita pred škodljivimi vplivi iz okolja, ki smo jim izpostavljeni v poletnem času.

LEPOTNI DVOJČEK Z ALGAMI

Zakaj je vaša koža poleti bolj občutljiva? Po sončenju je lahko razdražena in pordela. Kombinacija pomirjajočega izvlečka alg, obogatenega z zlatom, in pantenola je osnova koncentrata in maske iz flisa De-Stress Algae. Za pomirjeno in obnovljeno kožo, brez razdraženosti in rdečice.

LEPOTNI DVOJČEK Z GROZDJEM

UV-žarki so glavni povzročitelj prezgodnjega staranja kože zaradi škodljivega delovanja prostih radikalov. Želite svojo kožo ohraniti svežo in sijočo tudi poleti? Zaščitite in obnovite jo z energijskim koncentratom in masko iz flisa Luxurious Grape.

LEPOTNI DVOJČEK Z BELIM TARTUFOM

Da bo vaša koža tudi po izpostavljanju sončnim žarkom ostala napeta in prožna, poskrbite z anti-age koncentratom in masko iz flisa White Truffle. Plemeniti beli tartufi niso le sinonim za razvajanje brbončic, ampak tudi kože.

LEPOTNI DVOJČEK S KAVIARJEM

Koncentrat in maska iz flisa Golden Caviar sta namenjena koži, ki potrebuje ljubečo nego. Razkošna nega z izvlečki kaviarja bo spodbudila metabolizem v koži in ublažila gubice.

Izdelki so na voljo v izbranih kozmetičnih salonih.

Generalni zastopnik in distributer za Slovenijo in Hrvaško:
BB BIO.SI d.o.o., Brodišče 24, 1236 Trzin
P: +386 1 5372 479
M: +386 41 410 733
info@bb-bio.si
Facebook:
www.facebook.com/BiodrogaSlovenija

Promocijsko sporočilo

Preberite tudi

Komentarji