Domov Oblikovanje las: vrstni red je pomemben!

Oblikovanje las: vrstni red je pomemben!

Če uporabljate več kot en izdelek, je bistvenega pomena vrstni red, v katerem jih nanašate.

#1 Zaščitite in popravite

Vedno pričnite z izdelkom, ki lase najprej neguje in zaščiti, kot so na primer balzami za toplotno obdelavo las in različni serumi z enakim učinkom. Poskusite negovalno kremo za oblikovanje Potion 9 Sebastian Professional (27 €), ki se lahko pohvali z 9 vrhunskimi lastnostmi v enem kremnem napoju. Aktivna rastlinska olja povrnejo lase v naravno kondicijo in jim podarijo neizmeren sijaj.

#2 Dodajte obliko in volumen

Izdelke, ki zagotovijo obliko in volumen, morate uporabiti le na mestih, kjer je to potrebno, kot na primer na lasišču ali konicah. Poskusite nego za dvigovanje in oblikovanje tankih las Fondant Densité Kérastase (30 €). Svilnato mehak tretma ovije vsak las v lahek zaščitni film in ga nežno okrepi. Obogaten s sestavino Intra-Cylane prinaša lahkoten, viden in izpopolnjen občutek za tanke pramene las, ki jih obloži, ne da bi jih obtežil.

#3 Popoln zaključek

Zaključni izdelki, kot so kreme, olja in razni razpršilci, dodajo sijaj, teksturo in obliko. Poskusite lak za lase Re-Shaper Sebastian Professional (27 €), ki zagotavlja močno utrjevanje in ščiti pred vlago. Edinstvena receptura omogoča poljubno preoblikovanje las.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi

Komentarji