Domov Na neverjeten način do čudovitih trepalnic!

Na neverjeten način do čudovitih trepalnic!

Razrešite vašo večno make up dilemo - ključ do popolnih trepalnic je lahko tip vaših las!

Če so vaši lasje RAVNI & DEBELI

Vaše trepalnice zagotovo ne ostanejo dolgo privihane.

Klešče za privihanje trepalnic delujejo tako kot kodralniki za lase. Če s slednjimi ne dosežete nikakršnega učinka na svojih laseh, potem prav gotovo niste uspešni niti pri vihanju trepalnic. Pozabite na vse pripomočke in se lotite novega načina ličenja, tako da privihate trepalnice tik ob korenini. Kako to storiti? Uporabite maskaro, ki zagotavlja dobro privihanje. Krtačko prislonite h koreninam trepalnic in jih že tu potisnite navzgor in privihajte. Počakajte nekaj sekund, potem pa s krtačko potegnite po celotni dolžini dlačic.

Če so vaši lasje SKODRANI & NEUBOGLJIVI

Vaše trepalnice prav gotovo puščajo odtise maskare na vekah.

Vzeti si morate kar veliko časa, da najprej ločite razmršene trepalnice, uporabite pa lahko le formulo maskare, ki ne pušča prenosa barve na veke. Najboljši tip maskare za vaše trepalnice ima različno dolge ščetine kar omogoči enostavno česanje. Da bo krotenje dlačic še lažje, najprej s prstom rahlo pritisnite na veko, tako da boste izpostavili korenine trepalnic. Potem se lotite nanosa maskare, a se pri tem osredotočite predvsem na prvi dve tretjini dolžine od korenin proti vrhu. Tako ne boste večino maskare nanesli na konice ter posledično ne bo prišlo do odtisov na vekah.

Če so vaši lasje TANKI & BREZ VOLUMNA

Se vaše trepalnice preko dneva najverjetneje zravnajo, maskara pa odlušči.

Poiščite maskaro, ki zagotavlja volumen, da boste ustvarili na videz polnejše trepalnice ter jih obenem privzdignili. Običajno je najboljša krtačka tista, ki ima kratke in upogljive ščetine. Takšna dobro razporedi formulo okoli cele dlačice, a ne ustvarja grudic, kar se lahko pogosto zgodi pri maskari s košatimi in daljšimi ščetinami. Krtačko prislonite na korenine trepalnic, potem pa z njo potegnite do konic, a jo pri tem vrtite – postopek je enak, kot bi si sušili lase s sušilnikom in obenem krtačili z okroglo krtačo. Na ta način boste poskrbeli, da se bo izdelek dobro oprijel dlačic in jih obenem privzdignil.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi

Komentarji