Domov Na 5. ona-on.com Sanjski poroki sta rekla DA!

Na 5. ona-on.com Sanjski poroki sta rekla DA!

Natečaj Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com je dosegel vrhunec s 5. Sanjsko poroko. Poročila sta se Urša in Sandi.

Komaj smo ga čakali! Predzadnji junijski dan. Bil je sončen, vroč in čudovit. Svoj sanjski dan, sta na Sanjski ona-on.com poroki, dočakala zdaj žena in mož – Urša in Sandi, ki sta se poročila v Gostilni Repnik. Celega leta z zaključkom na poročni dan si ne predstavljamo brez pomoči čudovite, skrbne in srčne poročne načrtovalke Tatjane, Chic Weddings.

Dan se je začel na dveh lokacijah. Ženina so svatje pričakali že zgodaj dopoldne in ga dodobra namučili 'na šrangi'. Da si nevesto res zasluži, je dokazal z mnogimi spretnostmi. Ko je opravil vse naloge in dolžnosti, se je s Porsche Inter Auto Slovenija odpravil k svoji nevesti.

Že tako lepa nevesta je medtem poskrbela za urejen videz. Za igrivo pričesko, ki je obstala celo noč, je poskrbel frizerski salon Zvezda, in za make up, obstojen vse do jutra, je poskrbela Makeup by D.

Čustva so privrela na plan že, ko smo prvič videli nevesto Uršo s čudovitim šopkom Cvetličarne Vrtnica in v prekrasni obleki, ki jo je (tako za ženina kot nevesto) priskrbel poročni atelje Karizma. Vrhunci so bili zagotovo poročni obred, izmenjava prstanov Zlatarnice in prvi poljub žene in moža. Za prekrasno vzdušje sta na obredu poskrbeli Petje na poroki Ines in Urška. Njun glas je angelski! Za trenutek se je čas ustavil.

Po vseh opravljenih protokolih je bil čas za dobro večerjo in žur do jutranjih ur. Da se je plesalo vse do jutra, je poskrbel Ansambel Galop. Seveda pa nista manjkala slavnostni poročni ples, pri katerem je spretnih korakov nevesto in ženina učil priznani Andrej Rebula, in torta za prste obliznit izpod kreativnih rok Yammy Tammy.

Da bo dan ostal v prelepem spominu in da bosta svojo poroko ponosno kazala naslednjim generacijam, so poskrbeli fotografa Tanja in Jany Photography in Jaka Sajovic z videom.

In za konec še povzetek z njunimi besedami: 'Za nama je čudovit dan! Najprej bi se zahvalila spletni strani VSI KI STE SAMSKI.  :) ona-on.com za izbor za sanjsko poroko, ki je bila res SANJSKA!'

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com in si želita Sanjske poroke? Oddajta svojo zgodbo TUKAJ in prejmita 6 nagrad za razvajanje.

Si že na ona-on.com in svojo ljubezen še iščeš? Izkoristi 20% popust!

Če svojega ona-on.com profila še nimaš pa lahko brezplačno preizkusiš TUKAJ.

Promocijsko sporočilo

Preberite tudi

Komentarji