Domov Kam nanesti osvetljevalec?

Kam nanesti osvetljevalec?

Ne nanašajte ga le na ličnice in pod obrvi! Nanesite osvetljevalec še na druga mesta in zasijte, kot še nikoli.

Dolžina nosu

Osvetljevalec nanesite po celotni dolžini nosu na nosno kost. Z nanosom na sredino bo najožji del nosu pritegnil svetlobo in tako bo širok nos videti ožji, velik pa manjši.

Sredina brade

Če je vaša koža mastna in se hitro sveti, se želite svetlečim delom obraza seveda izogniti in je vaš cilj matiranje polti. A osvetljevalcu se nikar popolnoma ne odpovejte. Nanesite ga le pikico na sredino brade. Že to bo dovolj, da boste osvežili in osvetlili celoten obraz, brez da bi pritegnili še dodatno pozornost na dele, kjer je koža že sama po sebi svetleča.

Sredina veke

Se vam mudi in nimate časa za popolno ličenje ali pa ste si zaželeli naravnega videza? Nanesite tekoči osvetljevalec na sredino vek, kar bo osvetlilo in poživilo vaše oči. Nanesite samo še sloj maskare in vaš naraven videz je končan!

Ključnica

Če boste oblekle top ali obleko, ki razkriva ramenski predel, lahko svoj videz še dodatno izboljšate z nanosom osvetljevalca na ključnico. Če želite resnično zasijati, pa ga nanesite še na ramena.

Sprednja stran nog

Ste bili prepričani, da je osvetljevalec le za obraz in dekolte? Motili ste se! Ko boste oblekli krilo ali kratke hlače, nanesite osvetljevalec na sredino nog od kolena navzdol. Tako boste optično podaljšali videz nog. Svetujemo, da na noge nanesete osvetljevalec v prahu, saj tekoči lahko hitro pusti sledi na oblačilih.

Fotografija: Depositphotos

Preberite tudi

Komentarji