background image

Kako svojemu valentinu pričarati lep večer brez dragih daril?


Pričarajta si čudovit večer v objemu svojega doma z našimi romantičnimi predlogi …

V sodobnem potrošniškem svetu nam misli pred prihajajočim praznikom ljubezni kar hitro zaidejo k iskanju idej, kako svojega dragega ali drago presenetiti in mu s tem pokazati naklonjenost in ljubezen.
Nekateri so mnenja, da lahko pravo ljubezen pokažeš z dragim darilom, drugi svoje partnerje povabijo na 'lepše'. Pa vendar, ali je za izkazovanje ljubezni resnično treba močno izprazniti svojo denarnico?
Smisel valentinovega ni v prekomernem zapravljanju denarja. Namen valentinovega je, da nas vsaj enkrat letno opomni, da je ljubezen treba negovati in redno tudi izkazovati. To pa dosežemo samo na način, da skupaj preživimo kar se da veliko kvalitetnega prostega časa. To ne pomeni, da se mora v prostem času vedno dogajati nekaj posebnega, temveč da v skupnih trenutkih vso svojo pozornost usmerimo k ljubljeni osebi, se z njo pogovarjamo o svojih in njenih občutkih ter se na različne načine zabavamo. Za to ne potrebujemo daril, domače okolje pa na komunikacijo vpliva še bolj pozitivno kot tuje.
Zakaj si torej ne bi tudi za valentinovo pričarali čudovitega večera kar v toplem objemu doma? Brez daril in ostalih ljudi. Samo vidva in vajina ljubezen.

Za pomoč smo vam pripravili nekaj korakov, da boste preživeli skupen čas kar se da prijetno:

1. Izklopita pametne telefone: res je, da so te male stvarce precej pametne in nam pogosto pomagajo hitro odgovoriti na vsa vprašanja, vendar pa po drugi strani predstavljajo veliko motnjo pri komunikaciji v živo. Vsaj za valentinovo jih odložita in čas posvetita drug drugemu. Telefon bo počakal.
2. Skuhajte si najljubši obrok: če je kuhanje vaša strast, vam bo priprava posebne jedi za valentinovo v veliko veselje. V nasprotnem primeru pa predlagamo, da se dogovorita, kaj bi večerjala, in jed pripravita skupaj. Tudi če bosta pripravila preproste testenine, se bosta med kuhanjem povezala.
3. Obujajta spomine: vsaka zveza ima svoje vzpone in padce. Za dobro vzdušje pogovor napeljite na najljubši spomin iz vajine skupne preteklosti. Zagotavljamo veliko smeha, hkrati pa se boste zaradi veselih trenutkov znova spomnili, zakaj je vajina zveza resnično dobra.
4. Ustvarite prijeten ambient: čeprav ne boste večerjali v elitni restavraciji, to še ne pomeni, da si ne morete ustvariti takšnega vzdušja. Prižgite svečke, ustvarite pritajeno svetlobo, izberite najljubši servis in pribor ter ne pozabite na dekoracijo mize. Pri tem vam priporočamo, da pregledate ponudbo serviet Paloma, ki v letošnjem letu ponujajo barvno, živahno kolekcijo serviet, med katerimi najdete tudi takšne z ljubezenskimi motivi. Z enostavnim postavljanjem serviet na mizo lahko ustvarite zanimivo in estetsko kreacijo, kot kaže slika.

Tistim bolj drznim, ki se radi soočijo tudi s kašnim izzivom, pa priporočamo, da serviete še malo zložijo. V pomoč vam je lahko spodnji video.

Če se poleg vseh naštetih namigov še sprostite, vam zagotavljamo, da bo večer nepozaben!

 

Pa veliko ljubezni!


Besedilo: Paloma

Fotografije: Paloma, Bigstock

Promocijsko sporočilo

Preberite tudi


Komentarji