Domov Kako superživila vplivajo na našo kožo?

Kako superživila vplivajo na našo kožo?

Uživanje superhrane pripomore k večji energiji, boljšemu zdravju in počutju. Našemu telesu zagotavlja zdravo prehrano in dobro počutje – poskrbi za notranje ravnovesje.

Superživila so rastline, ki se od drugih živil razlikujejo po bogati vsebnosti hranilnih snovi. Bogata so z antioksidanti, minerali, vitamini, beljakovinami in esencialnimi maščobnimi kislinami. Njihova uporaba sega že stoletja v zgodovino človeštva.

Koža – naša usta?

Koža so pravzaprav največja usta našega telesa, zato ne razmišljajte samo o tem, kaj boste pojedli, ampak tehtno razmislite tudi, kaj boste nanesli na kožo. S čim jo boste nahranili? Da bi jo ohranili zdravo in mladostno, ne potrebujete umetnih substanc. Superživila koži zagotovijo vse, kar potrebuje, da se obnavlja, ohranja svojo naravno funkcijo in zasije v vsej lepoti. Rezultat je upočasnjeno staranje ter lepša, bolj sijoča polt in zdrav videz.

BIO:VÉGANE SKINFOOD je holistična naravna kozmetika, ki je specializirana za 'zdravo prehrano' kože s pomočjo superživil. Lahko bi rekli, da prinaša superhrano iz kuhinje v kopalnico! Kozmetika je 100 % naravna, veganska in ena redkih z dvema certifikatoma, tako NaTrue kot Vegan. Vse učinkovine so kontroliranega porekla. Ne vsebuje snovi, ki bi dodatno obremenjevale kožo, kot so npr. parabeni, silikoni, mineralna olja.

Nahranite kožo z BIO:VÉGANE SKINFOOD

Imate radi brusnice? Ti rdeči plodovi so poznani po zaščitnih sposobnostih. Vsebujejo vitamina B in C ter so bogati z antioksidanti. So popolna učinkovina za nego izsušene kože. Ponavadi kožo umivanje še dodatno izsuši, v lepotnem čistilnem dvojčku 'pena za čiščenje in tonik za povrnitev pH vrednosti kože' s superživilom brusnica pa se koža že med čiščenjem navlaži in optimalno pripravi za sprejem nadaljnjih učinkovin. Čiščenje je zelo pomembno, saj bo le temeljito očiščena koža lahko sprejela vse nadaljnje učinkovine.

Acai jagode so majhni sadeži z velikim učinkom. Vsebujejo visoko koncentracijo antioksidantov in so učinkovite v boju proti prostim radikalom. Kožo oskrbijo z minerali in vitamini, delujejo antibakterijsko in protivnetno in so zato glavna učinkovina v negovalnih izdelkih za nego mastne in mešane kože. Mastna koža je eden najzahtevnejših tipov kože, ki jo v mladosti in tudi kasneje, ko se običajno že spremeni v mešani tip kože, ni lahko ohranjati lepo in svežo. Z izbranimi izdelki iz linije lahko s superhrano odpravite tri težave, ki spremljajo mastno in mešane kože: prekomerno izločanje maščobe, pomanjkanje vlage ter neprijeten masten lesk in razširjene pore.

Zeleni čaj je vse bolj priljubljena osvežilna in poživljajoča pijača. Kako pa deluje na kožo? Ker je zeleni čaj lovec na proste radikale, ki povzročajo preobčutljivost, koži pomaga pri naravnem obnovitvenem procesu. Ste vedeli, da zeleni čaj nima antioksidativnega učinka le na telo, ampak tudi blaži rdečico na koži in je zato še posebej primerna sestavina za nego občutljive kože?

Že poznate učinkovito orožje v boju proti staranju? Goji jagode z visoko vsebnostjo antioksidantov zavarujejo DNK pred poškodbami in tako je koža zaščitena pred prezgodnjim staranjem. Maščobne kisline v goji jagodah spodbujajo delovanje kolagena v koži. Drobne linije in gubice so videti zglajene. Zrelo kožo moramo še posebej razvajati in ji pogosteje privoščiti počitek in regeneracijo. Rešitev je nova maska iz flisa s čarobnim napojem iz goji jagod.

Generalni zastopnik in distributer:
BB BIO.SI d.o.o., Brodišče 24, 1236 Trzin
M: 041 410 733
P: 01 5372 476
info@bb-bio.si
Facebook: www.facebook.com/BiodrogaSlovenija

Promocijsko sporočilo

Preberite tudi

Komentarji