Domov Kako do bolj gostih obrvi?

Kako do bolj gostih obrvi?

Imate redke obrvi ali pa ste jih dolgo pulili v tanko črtico, zdaj pa nočejo več zrasti? Brez skrbi, zgostite jih lahko na več načinov!

Obrvi lahko zgostite na več načinov: jih naličite z ličili ali pa se odločite za japonsko metodo vrisovanja obrvi v kozmetičnem salonu.

Domača rešitev

Naravno košate obrvi so zares veliko lepše, obraz uokvirijo in polepšajo videz. Manjkajoče dlačice lahko vrišete s posebnimi svinčniki za obrvi in senčili (kot je paleta za obrvi Bobbi Brown), dlačice pa utrdite z gelom ali maskaro za obrvi. Vse te izdelke lahko kupite v kateri koli drogeriji in po različnih cenah.

Obiščite salon

Pri japonski metodi vrisovanja obrvi (microblading) se dlačice obrvi s posebnim mikro rezilom vriše med obstoječe, tako da so v skladu z videzom in smerjo rasti ostalih dlačic. S tem se doseže 100-odstotno naraven videz obrvi. Pri japonski metodi vrisovanja obrvi se vriše vsaka dlačica obrvi posebej vse do popolnega videza obrvi, saj se samo tako lahko doseže naraven videz obrvi. Rezultat japonske metode permanentnega vrisovanja obrvi je obstojen do dve leti in tako naraven, da je popolnoma neopazno, da gre za vrisane dlačice.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi

Komentarji