Domov Izvir večne ženske lepote (prvi del)

Izvir večne ženske lepote (prvi del)

Vas zanima pravi izvir večne ženske lepote in njene neomejene moči?

 

Dnevno nas »napadajo« z raznimi nasveti lepote, kako ostati mladosten, kako ostati večno lep, kako podaljšati mladosten videz. Kako se prehranjevati, kako telovaditi, kaj početi, da bi to vse sploh dosegli. Trenutni trendi vsekakor že skoraj zahtevajo, da gospe v zelo zrelih letih izgledajo kot »20 letnice« in da so ženske v celoti popolne, naj bo to koža, obraz, lasje, nohti ali obleka. In to seveda ženskam pomeni vsak dan več in spravlja mlajše in starejše dobesedno počasi pod težje in lažje pritiske. To so trenutki, ko je informiranost na višku in lahko povzroči veliko zmedenosti in škode. Da ne omenjamo, da tudi moški svet več nima počitnic kot do sedaj, vendar tudi oni počasi prihajajo na enake tirnice in zahteve lepotnega sveta. In verjemite, to se ne bo ustavilo.

Da ne bi pretiravali in se obremenjevali, da bi ženske lahko svoj čas posvetile še čemu drugemu, je potrebno razčistiti nekaj osnov, nekaj pomembnih dejstev in resnic.

Edina in ena sama resnica je, pa če vam je prav ali ne, da resnična lepota in mladost, izvirata iz nas samih, iz načina našega razmišljanja. Vse se tukaj začne in tukaj kočna, vse ostalo so modni dodatki ali pa dodatki za prikrivanje nečesa.

Ja, to ste slišali že velikokrat in dobesedno vam ta obrazložitev ne pomaga nič. Zato je to potrebno natančno in jasno razložiti. Navesti dokaze, vaje in dejstva.

Do naslednjega branja razmislite predvsem o tem, kaj si pravzaprav želite, kaj pričakujete od popolne lepote? Katere občutke vam obljubljajo? Kaj boste s tem dosegli in pri komu? Za koga to počnete?

Ne skrbite, imamo odgovore, se beremo v naslednjem članku.  

Komentarji