Domov Izvir večne ženske lepote ( drugi del )

Izvir večne ženske lepote ( drugi del )

Vas zanima z kakšnimi metodami najti pravi izvir večne ženske lepote in njeno neomejeno moč?

Če ste prebrali prvi del članka, potem je skrivnost že razkrita. In najbrž niste tega prebrali prvič, najbrž ste že kje slišali ali vam je kdo povedal, ali pa ste prebrali. Vedno pa je težko priti do podatka, za kaj točno gre. Redko kdo razkrije zemljevid.

Razlog za to je, ker to ni samo en magični napitek, ki ga spiješ in si lep, ker to ni ena sama vaja, ki jo dnevno delaš in si na cilju, ker žal ni čarobne palčke, ki bi to omogočila. To je pot ali lahko rečemo proces, ki je potrebna nekaj korakov. To je tudi učenje, vaja naukov ki preide v navado in postane del našega življenja. Vsekakor so vsi pripomočki dobrodošli, nobenega ne bomo odsvetovali ali svetovali.

Dobili ste nalogo, da razmislite o tem, kaj točno pričakujete od rezultatov popolne lepote. Za koga želite biti mladi in lepi, ter popolni. Če ste dobro razmislili, potem ste prišli najbrž do samo enega samega odgovora. Želite se počutiti dobro, srečno in zadovoljno. To je vse. To je edini cilj, ki se skriva za vsemi ostalimi odgovori.

In lahko razkrijem, da zato ni potrebe čakati, da boste popolni, lepo in mladostni. Srečno, zadovoljno in veselo se počutite lahko že sedaj!!! Ja, tako enostavno je to. Pokličite ta občutek, saj ga poznate, zato hrepenite po njem. Ta občutek naj traja, ta občutek notranjega zadovoljstva in sreče, hvaležnosti do lastnega telesa, ljubezen do sebe  in svojega telesa… ta vas bo pomladil in vam dodal popolnost, katere ne morete doseči z nobeno kremo, telovadbo ali šminko. Vse te zunanje dejavnosti kot obleka, šminka, telovadba, hrana, to je pika na i, ni pa osnova za vašo lepoto.

Občutek lahko prikličete na več načinov. Počnite nekaj, kar radi počnete. Meditirajte. Prikličite v spomin lepe trenutke. Vadite hvaležnost. Vadite. Iščite načine in uspelo vam bo. Verjemite, da bo.

Ko boste sebi najboljši prijatelj, ko bo ljubezen do sebe na dnevni ravni, verjemite da boste pričeli verjeti v čudeže.

Vadite vašo miselnost, da bo naravnana tako, da boste sebi najboljši prijatelj, da sebe cenite, da imate radi svoje telo, da ste edinstveni. 

Združite misli in občutke, verjemite, da boste nepremagljivi.

In ne pozabite, uživajte pri tem. 

Komentarji