Domov Domača delavnica za popolne obrvi

Domača delavnica za popolne obrvi

Si želite čudovitih, lepo oblikovanih obrvi? Tudi vi lahko imate popolne obrvi, če sledite našim enostavnim nasvetom ...

Ponaredite polnost

Svoje tanke obrvi lahko začasno okrepite z obarvanim gelom, ki vsebuje vlakna za odebelitev dlačic. S tem izdelkom obrvi počešete, obarvate in naredite polnejše pri koreninah, zato so obrvi zares naravne.

Dodajte dolžino

Da ugotovite, kje naj bi se vaše obrvi končale, položite čopič na rob nosnice in proti zunanjemu robu oči. Tam, kjer se križa z obrvjo, zarišite točko s svinčnikom za obrvi. Posnemajte naravno obliko dlačic in jih dopolnite z lahkimi, ukrivljenimi potezami svinčnika.

Svetle dlačice?

Sive in svetle dlačice se stopijo s kožo, zato so poteze obraza nevpadljive in cel obraz nekako medel. Nežno rjavo obarvani geli ali barve za obrvi potemnijo naravne dlačice, a ne preobremenijo ostalega videza obraza. Ker barvanje obrvi bolj poudari, lahko tudi preusmeri pozornost od drobcenih gubic okoli oči, kar bo razveselilo številne ženske nad 30. letom.

Ukrotite razmršenost

Striženje predolgih, predebelih dlačic je najhitrejši način, da ohranite obliko svojih obrvi. Dlačice počešite navzgor s ščetko za česanje obrvi, potem pa jih res natančno in ne preveč ostrizite z majhnimi škarjami – tiste za nohte bodo ravno pravšnje. Za čim bolj naraven učinek dlačice nad nosom pustite daljše in nekoliko bolj pristrizite tiste ob repu obrvi.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi

Komentarji