Domov Da bodo vaše oči pritegnile poglede

Da bodo vaše oči pritegnile poglede

Za čudovit pogled ni dovolj le lepa barva oči in njihova velikost, temveč celoten očesni paket: napete veke, sijoča koža in dolge ter zdrave trepalnice. Spravite jih v vrhunsko formo!

Zgornja veka

Na področje med gibljivim delom zgornje veke in tistim pod obrvmi med postopkom nege pogosto pozabimo. A koža se stara tudi na tem mestu, sčasoma izgubi elastičnost in prične viseti. Pri vsakodnevni jutranji in večerni negi nikar ne pozabite na kakovostne izdelke.

Inovativni izdelki

Koži prijazen silikonski obliž za dvig zgornje veke pripomore k svežemu, sijočemu pogledu in k celostno bolj mladostnemu videzu – in vse to v le nekaj sekundah. Ta majhna skrivnost, ki jo uporabljajo številni svetovni zvezdniki, je primerna tako za ženske kot moške vseh starosti. Transparente obliže lahko premažemo z ličili in ustvarimo takojšen videz bolj odprtih in sijočih oči.

Področje okoli oči

Disciplina se bo, kot tudi na vseh drugih področjih življenja, tukaj vsekakor splačala. Če boste zelo dosledno uporabljali negovalne izdelke proti staranju, bo koža na predelu okoli oči znatno bolj napeta in gladka.

Ohladite za napeto kožo

Lahki geli, ki zmanjšajo zabuhlost, so popolni spremljevalci jutranje nege in cel dan skrbijo za sijoče oči. Večerna nega je lahko bogatejša, da zmanjša gube in nežni koži okoli oči podari dovolj hranil za regeneracijo. Popolno dopolnilo so tedenske maske za oči, ki zagotovijo veliko vlage.

Lepa polt

Korektor uporabljajte čim bližje liniji spodnjih trepalnic in ga razmažite skoraj do lične kosti. Tako boste osvetlili to področje obraza in pritegnili pogled k očem. Beločnice bodo na videz svetlejše in oči bolj izrazite.

Prikrijte senčno stran

Če boste na področja okoli oči nanesli hladen obkladek, boste pospešil pretok krvi in tako zmanjšali zabuhlost in temne podočnjake. Gel lahko kožo ohladi tudi do pet stopinj Celzija, za kar poskrbi kovinski aplikator, ki učinek okrepi in hkrati poskrbi za sijoče oči. 

Fotografija: BigStock

Preberite tudi

Komentarji