Domov Bogastvu in lepoti narave se nihče ne more upreti

Bogastvu in lepoti narave se nihče ne more upreti

Od trenutka, ko začutite teksturo in vonj izdelkov Love Nature, se razpoloženje takoj izboljša, vaša koža pa dobi vse, kar potrebuje.

Švedsko podjetje Oriflame je na tiskovni konferenci v Botaničnem vrtu predstavilo tri vznemirljive nove linije Love Nature s sestavinami iz naravnih virov – vključno z znanimi superživili in z mnogimi koristmi, ki zadovoljijo potrebe vsakega tipa kože. Enostavne, ciljno usmerjene rešitve negujejo kožo in so prijetne za uporabo. Od trenutka, ko začutite teksturo in vonj izdelkov Love Nature, se razpoloženje izboljša, koža pa dobi vse, kar potrebuje. To pa še ni vse! Love Nature varuje tako vašo kožo kot planet, saj izdelki vsebujejo biorazgradljivo formulo brez parabenov in silikonov, pilingi pa vsebujejo le naravne delce. Prav tako so vse stekleničke in pokrovčki izdelani iz 40 % PET PETR materialov. Vse to je del njihovega poslanstva, da zaščitijo naša morja in oceane ter praznujemo naravno lepoto sveta. 

Na tiskovni konferenci je vabljene nagovoril tudi direktor botaničnega vrta dr. Jože Bavcon, ki je predstavil pomembna sodelovanja med švedskimi in slovenskimi botaniki iz preteklosti. Podjetje Oriflame je prispevalo sredstva za urejanja kotička Botaničnega vrta, kjer raste Scopolia carniolica (kranjski volčič), ki je v 18. stoletju navdušila legendarnega švedskega botanika Carla Linnéja.

Nov izdelek Morski kalcij in vitamin D

Kalcij in vitamin D sta bistvenega pomena za izgradnjo maksimalne gostote kosti v mladosti in ohranjanje močnih in zdravih kosti skozi vse življenje. Ker telo ne proizvaja kalcija, ga s hrano ne moremo vnesti dovolj. Dodajte še genetiko, izgubo kostne gostote, povezane s staranjem, in izbiro načina življenja, pa se stvari lahko začnejo še bolj zapletati. Na srečo je tu preprosta rešitev.
Morski kalcij in vitamin D z Aquaminom™ iz Oriflama – 100 % naravni vir kalcija zagotavlja enostaven način za vnos ključnih mineralov, ki so bistveni za vaše kosti.

Edinstvenost izdelka

Certificirano organsko: Aquamin je certificirano organska snov iz neokrnjenih islandskih voda.
Boljša biorazpoložljivost: Aquamin olajša absorpcijo in izkoristek kalcija v telesu v primerjavi z drugimi viri kalcija.
Naravni morski vir: Aquamin ima višjo gostoto kalcija in naravno vsebuje več kot 70 dodatnih mineralov v sledovih.
Optimalna absorpcija: Z naravnim vitaminom D klinično dokazano pomaga telesu, da hitreje absorbira kalcij.
Alternativa brez vsebnosti mleka: Je popolna podpora za tiste, ki želijo biti proaktivni glede zdravja kosti, vendar so občutljivi na laktozo/mlečne izdelke.

Besedilo in fotografije: Oriflame, www.oriflame.si

 

 

Preberite tudi

Komentarji