Domov Aktivni kisik je naravna pomoč za glivice na nohtih in koži

Aktivni kisik je naravna pomoč za glivice na nohtih in koži

Oxilver® Nail Solution

Vsi se strinjamo, da ni nič kaj lepo videti neurejenih stopal in nohtov. Prav zato jim moramo posvetiti posebno pozornost in nego. Nekatere težave, kot so na primer suha, razpokana, groba in trda koža na stopalih so »le« lepotnega značaja, določena stanja pa zahtevajo temeljito tretiranje in potrpežljivost.

Najpogosteje nam težave na stopalih povzročajo glivične okužbe, vraščeni, krhki in zadebeljeni nohti. Pri glivičnih okužbah nohtov je pomembno zavedanje, da okužbo potrebo zdraviti in odstraniti. Običajno zajema površino nohta in kožo med prsti. Glivične okužbe nohtov so zelo trdovratne in le redki izdelki lahko okužbo odstranijo. Razlog je pojav odpornosti glivice na antimikotične kreme ali preozek spekter delovanja, zaradi česar izdelek ne uniči vseh sevov glivic.

Kako prepoznati glivično okužbo nohtov?

Okužba se navadno začne v obliki belih ali rumenih madežev pod vrhom nohta. Ko se glivična okužba razrašča, lahko pride do razbarvanja nohta, noht pa se lahko celo zadebeli in se na robovih začne luščiti. Glivična okužba lahko prizadene tudi več nohtov hkrati. Koža postane srbeča, luskasta, razpokana, pordela in ima neprijeten vonj.

Oxilver® Nail solution je rešitev za glivice na nohtih in koži

Oxilver® Nail solution je edini izdelek v Evropi na osnovi aktivnih kisikovih spojin. Te so pridobljene s posebnim postopkom in so najboljši približek biološkemu oksidu, kot ga proizvajajo celice našega imunskega sistema. Oxilver® Nail solution spremenjene nohte in kožo oskrbi s kisikom in aktivira lasten proces obnove. Aktivni kisik se sprosti ob stiku raztopine s površino nohta in v kombinaciji z ioniziranim srebrom in pantenolom, nohte ne le oksigenira in regenerira, ampak tudi čisti, neguje in vlaži. Dopolnilni učinek vseh sestavin še okrepi antiseptično delovanje in zavrtje glivične okužbe. Pantenol je edina sestavina, ki lahko prodre v strukturo nohta vsaj 1 milimeter in tako omogoča prodiranje aktivnega kisika v plasti nohta. Po uporabi Oxilver® Nail solution nohti postanejo svetleči, trdni in manj lomljivi. Odebeljena površina nohta se zmehča, obarvanost se odstrani, kar je osnova za hitrejšo obnovo in izraščanje zdravega nohta.

Oxilver® Nail Solution:

  • pospeši obnovo poškodovanih nohtov,
  • učvrsti krhke in lomljive nohte,
  • odstrani porumenelost nohtov,
  • mehča strukturo zadebeljenih nohtov,
  • vlaži in obnavlja razpokano kožo na petah,
  • preprečuje razvoj in širjenje okužb,
  • mehča otiščance in celi žulje,
  • je varen in učinkovit ob kratkotrajni in dolgotrajni uporabi.

SLIKA: Oxilver® Nail Solution

Izkoristite 15 % popust na izdelek OXILVER® Nail solution ob naročilu na spletni strani www.enikam.si, preko elektronske pošte na narocila@enikam-oxy.com ali po telefonu 031 634 900. 

Komentarji