Domov 5. rojstni dan Afroditine marmelade

5. rojstni dan Afroditine marmelade

V Kozmetiki Afrodita so peti rojstni dan svoje kultne marmelade za hitrejšo zagorelost in nego kože proslavili s posebno novostjo: marmelado Natural.

V Kozmetiki Afrodita zdaj že tradicionalno malce drugače predstavljajo novosti sončne linije Sun Care. Lani so povabljence popeljali z ladjico po Ljubljanici in jim pričarali tropsko pustolovščino v skrivnostnem vrtu. Letos pa je Afrodita povabila medije in lepotne vplivneže na rojstnodnevno čajanko v Afroditino čudežno deželo.

Sončna linija Sun Care Kozmetike Afrodita za letošnjo poletno sezono

Dogodek se je odvijal 22. maja v Antiq Palace & Spa hotelu, v Ljubljani. Povabljence je ob vstopu v čudežno deželo pozdravil pravljični vrt, kjer se je odvijala najbolj Marmeladna rojstnodnevna zabava.

Dogajanje je popestril Magic Aleksander, čarodej nove generacije, ki je pripravil pravi spektakel ter s svojo predstavo šokiral, navdušil in predvsem očaral. Pridružila se mu je Ajda Sitar, ena izmed najuspešnejših slovenskih influencerk, ter povabljence popeljala skozi najbolj marmeladno zgodbo. Afroditino Marmeladno zgodbo. Letos namreč praznujejo že 5. leto, odkar so prvič predstavili HIT poletja in tako obnoreli vso Slovenijo.

Lepotna blogerka Ajda Sitar

Ker v Kozmetiki Afrodita že od nekdaj verjamejo v moč narave in ji brezskrbno zaupajo, so ob tej obletnici ustvarili prav posebno novost - marmelado Natural! Z njo napovedujejo novo ero v razvoju naravne kozmetike. Poletni izdelek namreč navduši z recepturo, odobreno s strani IKC inštituta za kontrolo in certifikacijo za naravno kozmetiko.

Še več poletnih zgodb in še več narave pa se skriva tudi v ostalih novostih linije Sun Care. Meglica Coco Joy se lahko prav tako pohvali s certifikatom naravna kozmetika in je z vsebnostjo aloje vere in kokosove vode pravi poletni koktajl za kožo. Medtem ko je druga novost, krema za zaščito pred soncem Sport, pisana na kožo vsem športnim navdušencem, ki preživljajo poletje aktivno. Vsebuje zaščitni faktor 30, je vodoodporna, ohranja ZF-zaščito tudi v vodi in omogoča enostaven nanos, tudi na mokro kožo.

Ekipa Kozmetike Afrodita

In kot se za pravo rojstnodnevno zabavo spodobi, je na koncu predstavitve presenetila še torta. Kozmetika Afrodita je skupaj s številnimi povabljenimi upihnila 5 Marmeladnih svečk ter nadaljevala praznovanje z mislijo na še eno nepozabno poletje.

Besedilo in fotografije: Kozmetika Afrodita

Komentarji