Domov 5 minut za popoln videz

5 minut za popoln videz

Ko se vam mudi v službo ali hitite s fitnesa na koktajl s prijateljico, želite popoln, a hiter postopek ličenja. Naj vam pomagajo naši triki.

Morda se sliši samoumevno, a najboljši trik za odlično pet minutno ličenje je, da ne komplicirate. Uporabite le tisto, kar morate, in ne posegajte po izdelkih, ki zacementirajo ličila na kožo. Izdelki, ki opravijo več nalog, so pravi odgovor, ko želite popoln videz v nekaj minutah.

Če je vaša vlažilna krema namenjena občutljivi koži, jo lahko uporabite tudi kot kremo za nego kože okoli oči.

Naslednji korak je, da prikrijete temne kolobarje okoli oči, rdečico ali rdeče madeže. Korektor nežno vtisnite s prstnimi blazinicami, da se dobro vtre v kožo. Če korektorja ne potrebujete, ga ne uporabite!

Če ste ravno zaključili z vadbo, vam lička prav gotovo žarijo, zato preskočite rdečilo. Prav tako naj vas ne premami uporaba prevelike količine tekoče podlage. Pokažite svoj naravni sijaj! Dobra izbira je BB krema, ki nežno izenači polt.

Tik pred odhodom uporabite še izdelek, ki je kralj med tistimi za raznovrstno uporabo – rdečilo za ustnice! Šminko nanesite na ustnice, lahko pa jo vtrete tudi v lička in dobro razmažete, če nimate pri roki rdečila. Dobro se obnese tudi čisto majhna količina na vekah namesto senčila. Seveda pri količini ne pretiravajte.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi

Komentarji