Domov 10 načinov, da zasijete v mesecu zabav

10 načinov, da zasijete v mesecu zabav

December je najbolj zabaven mesec v letu! Poskrbite za brezhiben videz, ki vam dodal še več samozavesti.

#1 Športni smučarski šik

Posnemajte lepo in nežno rdečico na licih, ki vas sicer krasi med smučanjem po zasneženih strminah, z nanosom rožnatega senčila na lične kosti in nekoliko na konico nosu (tu bi vam veter običajno podaril malo barve). Nato vse prekrijte z majhno količino pudra, ki omehča celoten videz.

#2 Pokrijte dekolte

Ko nosite obleko z globokim izrezom, na ključnice in na kožo tik nad prsmi nanesite sijoč puder v prahu, ki bo poudaril obline.

#3 Naredite (preproste) zadimljene oči

Brez skrbi: ne potrebujete palete senčil za oči, da bi ustvarili zapeljiv videz. S črnim kajalom za oči potegnite črto vzdolž zgornje linije trepalnic in jo zabrišite s čopičem, ki bo ustvaril nežnejši prehod. Črto naredite tudi vzdolž spodnje linije trepalnic in videz zaključite z maskaro.

#4 Bogato okrašeni

Dodajte prazničen dotik sicer skromni manikiri s preprostimi tehnikami. Po sredini nalakiranega nohta z lakom v kovinskem videzu potegnite črto in pri tem za bolj natančen nanos uporabite ožji del čopiča. Ko se ta nanos posuši, preko črt dodajte lak z bleščicami in vse zaključite s prozornim nadlakom.

#5 Obogatite pričesko

Preprost način za popestritev pričeske in dodaten odmerek glamurja so svetlikajoči se lasni dodatki, na primer okrasne lasnice, ki jih pritrdite za ušesi. Ali pa v trak za lase, ki se barvno ujema z lasmi, pripnite starinsko broško, kar bo ustvarilo videz lebdečega nakita.

#6 Še in še več

Recimo temu bonus točka. Trepalnice, namazane z maskaro s sijočimi delci, ujamejo luč vsakič, ko zaprete oči. Preko črne maskare nanesite tri sloje maskare s svetlikajočimi se delci.

#7 Sijaj in nasmeh

Na ustnice nanesite biserno šminko. Ta mavričen sijaj je videti nežno bisernat, če ga nosimo samega ali preko priljubljene barvne šminke.

#8 Osvetlite polt

Za dodan sijaj ličenje pričnite s tekočo podlago. Nato s konicami prstov nanesite osvetljevalec na najvišje točke obraza: pod obrvi, sredi čela, na ličnici, konico nosu … Uporabite mehak čopič za puder v prahu, da boste lažje ustvarili videz sijoče kože. Ta videz kombinirajte z nežno naličenimi očmi in ustnicami.

#9 Opustite črnino

Nenavadni odtenki, kot so smaragdno zelena, bleščeče bela, rožnata ali marelična, so videti presenetljivo šik, če z njimi naličimo spodnjo linijo trepalnic. Svinčnik za oči nanesite na debelo vse od notranjega do zunanjega kotička oči. Takojšen 'wow' učinek!

#10 Dovolite si drzne ustnice

Sicer je bogat nanos šminke zelo dramatičen, za mehkejši in bolj enoten videz pa jo raje nanesite s prstom, najbolje prstancem. Naj vas ne skrbijo natančne črtah okoli roba ustnic, saj je trenuten trendni videz prav takšen – rahlo nejasen, kot da bi se predolgo zadržali pod belo omelo ... Ustnice prekrijte z barvo in zaključite z balzamom za ustnice.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi

Komentarji