Domov 1-minutno ličenje

1-minutno ličenje

V eni minuti nam včasih ne uspe obuti niti čevljev, kaj šele naličiti obraz. A če si želite bolj svežega videza, potrebujete le tri izdelke in minuto časa.

V eni minuti sicer ne morete delati čudežev, zato lahko kar pospravite paleto za konturing. A to še ne pomeni, da zaradi pomanjkanja časa ne morete polepšati svojega videza. Za bolj svež videz vašega obraza v resnici ne potrebujete veliko – le tri odlične izdelke in minuto časa. Če imate veliko prakse, vam lahko uspe še prej!

#1 Osvetljevalec

Osvetljevalec je tisti izdelek, ki ga za sijoč, buden videz nujno potrebujete, ko vam primanjkuje časa za celoten make up. Nanesite ga po dolžini nosu, na lička, na sredino vek, pod obrvi in na sredo brade. Za bolj odprte oči ga malenkost dodajte tudi v notranje kotičke. Osvetljevalec dobro zabrišite

Nam je všeč: Kremni, vodoodporen osvetljevalec s sijočimi delci Epic Active-proof Catrice (4,29 €). Praktičen flomaster aplikator zagotavlja ciljni nanos osvetljevalca na posamezne dele obraza. Na voljo v dveh odtenkih.

#2 Maskara

Poudarite naraven videz vaših oči. Že en nanos maskare zadostuje za popolnoma spremenjen, bolj svež videz.

Nam je všeč: Vodoodporna maskara Lash Sport The Body Shop (12,90 €), ki trepalnice definira, podaljša in jim doda volumen. Je odporna na vodo in znoj ter zato primerna tudi za toplejše dni in bolj aktivne ženske. Veganska formula.

#3 Šminka ali glos

Videz zaključite s hitrim nanosom šminke, glosa ali celo samo balzama. Glede na to, da bo vaš obraz naravno svež, se lahko odločite tudi za bolj drzne barve, vsekakor pa ne morete zgrešiti z nežno rožnato ali marelično barvo.

Nam je všeč: Tribarvno bleščilo za ustnice Signature Color Artistry (25,50 €), ki vključuje tri ujemajoče se barve, s katerimi lahko pri vsaki uporabi ustvarite drugačen videz. Sveža formula z balzamom daje prijetno mehek in kremast, a nikoli lepljiv občutek.

Fotografije: BigStock, PR

Preberite tudi

Komentarji