Domov Lepota

Lepota

Izbrišite neprespano noč z oči

Korektor ni edini, ki vam lahko pomaga prikriti posledice neprespane noči. Z ličenjem lahko ustvarite videz večjih in spočitih oči!

22. Avgust 2019

Koža ponoči ne spi

S pravo nočno nego lahko prestavite ali omilite staranje svoje kože in preprečite težave, kot so mozolji, zamašene pore in gubice.

6. Avgust 2019

Da bodo vaše oči pritegnile poglede

Za čudovit pogled ni dovolj le lepa barva oči in njihova velikost, temveč celoten očesni paket: napete veke, sijoča koža in dolge ter zdrave trepalnice....

24. Julij 2019

Prava nega kože po dnevu na soncu

Tako kot je pomembno, s čim negujete kožo, preden se odpravite na sonce, je pomembno tudi, s čim jo negujete po izpostavljanju nevarnim UV-žarkom.

15. Julij 2019

Kako preprečiti prekomerno potenje?

Da bi se tudi v vročih dneh počutili najbolje, preverite nekaj nasvetov, kako preprečiti in zmanjšati znojenje ter se dobro počutiti v svoji kožo.

11. Julij 2019

Previdno pri barvanju las poleti!

Da barva ne bi zbledela ali se spremenila v stiku s soljo, se poleti izogibajte barvanju las. Če kljub temu želite osvežiti barvo, upoštevajte naslednje...

9. Julij 2019

5 načinov, da preprečite strije

Strije je veliko lažje preprečiti kot odstraniti, ko se enkrat pojavijo. Predstavljamo pet načinov, da preprečite nastanek teh nadležnih črt!

4. Julij 2019