Domov Lepota

Lepota

Izbrišite smejalne gubice!

Z enostavnimi spremembami ličenja, se lahko vaše smejalne gubice zlijejo z videzom in postanejo vaša prednost, ne slabost.

13. November 2018

Grehi pri negi las: nepravilno česanje

Lase pa vendar znate česati, kajne? Verjeli ali ne, obstaja pravilno in napačno česanje oziroma krtačenje las in to lahko vpliva na vaše lase!

9. November 2018

Slovenska čebelja kozmetika Wild Bee²

Iz preprostih idej lahko zrastejo velike stvari. Wild Bee² se je iz družinskega čebelarstva razvila v priljubljeno kozmetiko na osnovi čebeljih pridelkov.

8. November 2018

Zvezdnice prisegajo na olje

Ob zvezdnicah običajno pomislimo na police, polne drage kozmetike. A ena od njihovih največjih lepotnih skrivnosti je pravzaprav uporaba naravnih olj.

2. November 2018

Odkrijte blagodejne učinke soli

Izkoristite blagodejne učinke produktov morja za lepši videz in boljše splošno počutje kar v udobju svojega doma z izdelki Lepa Vida.

29. Oktober 2018

Najboljša oblika obrvi za vas

Je vaša trenutna oblika obrvi res najboljša za vas? Upoštevajte obliko svojih oči in s pomočjo naših nasvetov ustvarite najboljšo obliko obrvi.

25. Oktober 2018

Domača maska za sijočo kožo

Si želite, da bi vaša koža bila bolj mehka in sijoča? To lahko dosežete z domačo masko, za katero potrebujete le dve sestavini.

23. Oktober 2018

Zdravo lakiranje nohtov

Lakiranje nohtov je lahko vse prej kot dobro za njih, saj številni laki vsebujejo tudi škodljive kemikalilje. A na srečo se nam ni treba popolnoma...

19. Oktober 2018