Domov Mesečni horoskop SEPTEMBER 2022

Mesečni horoskop SEPTEMBER 2022

OVEN

21.3-20.4

Bolj boste odprti, več možnosti za srečo, uspeh in zadovoljstvo, kakor tudi zdravje imate. Ste na dobri poti, zato se niti za hip ne ustavljajte in iščite druge poti, samo nadaljujte v tej smeri in bodite potrpežljivi.

BIK

21.4-20.5

Če ste sanjali o novi ljubezni, o novi službi, o uspehu, napredovanju, prijateljstvu, dobrih odnosih, potem vedite, da je čas za uresničitev sanj tukaj, pravkar trka na vaša vrata. Vse kar morate storiti, odpreti vrata in dovoliti novostim da vstopijo.

DVOJČKA

21.5-21.6

Srečni ste, če še niste, boste vsak hip, saj se vam odvija življenje, novosti in veselje. Le tako naprej, nič vas ne ovira, nič vas ne more ustaviti, svet je v vaših rokah. Samo zaupajte si verjemite vase, ter se privadite sprejemati darove.

RAK

22.6-22.7

Včasih se zdi da ne gre naprej, da ste obstali. Vendar tudi to je del razvoja, napredovanja in učenja. Vsekakor še malo potrpite, ko je najhuje, je uspeh tik za tem. Ste v fazi razvoja in napredka, zato ne skrbite, čaka vas le obilje.

LEV

23.7-22.8

Vzemite si čas zase, potrebujete odmor od vsakodnevnih dolžnosti. Počnite vse tisto, kar po navadi ne počnete, ter uživajte. Tako si boste nabrali novih moči. Po tem, pa vas ne ustavi več nihče. Ko se levčki prebudijo, ter zarjovejo, je svet njihov.

DEVICA

23.8-23.9

Če imate namen potovati, je sedaj čas. Potujte, raziskujte, pa tudi če so samo krajši izleti. Tako boste spoznali nove kraje, nove ljudi. In prav to sedaj potrebujete. Iz tega se lahko razvije celo posel, ljubezen ali prijateljstvo.

TEHNICA

24.9-23.10

Toliko lepega je okoli vas, samo oči odprite. Hvaležnost naj bo prva jutranja misel, ter zadnja s katero zaspite. Opazujte lepe stvari, verjemite, da se bo obrestovalo. Predvsem pa je čas, da z zamerami zaključite in odpustite.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Smejte se, veselite se kot majhen otrok, fantazirajte in počnite otročarije, saj vam bo prav to dvignilo energijo in prineslo nove zamisli. Želite si spremembo. Če si jo res želite, spremenite vibracijo, občutke in misli.

STRELEC

23.11-21.12

Sedaj je čas, da vložite ves trud in čas v delo. Obrestovalo se bo. Sledili bodo uspehi, denar, ter obilje. Tudi na področju dobrega počutja, zdravja in odnosov. Zvezde vas podpirajo v vsem, česar se boste lotili.

KOZOROG

22.12-20.1

Prihaja vaš čas. Čas razčiščevanja. Kar do sedaj niste, boste sedaj. In to vas bo osvobodilo, da greste lahko novim ciljem napoti. Le pojdite, čas je, da objamete obilje in se sprehodite ponosno in zadovoljno čez življenje.

VODNAR

21.1-19.2

Vdihnite in izdihnite. Bodite to kar ste. Čaka vas veliko lepih trenutkov na vseh področjih, veliko novosti in pustolovščin. Izpustite slabe občutke, ter se obrnite naprej in samo naprej, tam vas čaka le obilje.

RIBI

20.2-20.3

Odplavajte globoko. Kajti prav tam v lastnih globinah je zaklad, ki ga iščete. Je svoboda, ljubezen in mir, nikjer drugje ga ne boste našli. Vendar že to, da iščete, je dober znak, saj kdo išče, ta najde. Le vztrajajte in našli boste.

Komentarji