Domov Mesečni horoskop OKTOBER 2022

Mesečni horoskop OKTOBER 2022

OVEN

21.3-20.4

V življenju ne gre vedno vse navzgor, pridejo tudi trenutki, ko se morate soočiti z lastno temo, sami s seboj. Bolj vas drugi motijo, bolj globoko se zazrite vase. Samo tako vas bodo nehali motiti drugi in tudi sami boste zrasli.

BIK

21.4-20.5

Predenj se zaletite, se zamislite, v koga točno se boste zaleteli. Vedno kadar se jezite na druge, kadar prizadenete druge, prizadenete samo sebe. Soočite se z svojo jezo in besom, postanite prijatelji, samo tako boste takšne občutke premagali.

DVOJČKA

21.5-21.6

Prav je, da ste radovedni in želite izkusiti prav vse, vendar vedno se pri vsaki avanturi vprašajte, kaj vam je prinesla, ali ste se počutili dobro. Vsako doživetje, osebam, trenutek ki vam prinaša dobro počutje je dobrodošlo.

RAK

22.6-22.7

Za vsakim dežjem posije sonce. Brez tega ne bi vedeli kaj je sreča, veselje, zadovoljstvo in mir. Ob vsakem deževnem dnevu se učimo, razvijamo. In ko sonce posije, uživamo in si nabiramo moči. Sprejmite to.

LEV

23.7-22.8

Po vaših pravilih in ukazih lahko pleše in igra samo ena oseba, to ste samo vi sami. Nikakor ne drugi ljudje, tujci niti ne domači. Vsak ima svoj prav, svojo svobodno voljo, tudi majhni otroci. Sprejmite to in lažje vam bo.

DEVICA

23.8-23.9

Sprejmite žrtev v sebi, imejte jo radi, od nekod ste jo priklicali in vam je služila. Samo tako, se je lahko «znebite«. Sprejeti pomeni razumeti. Za vsak t.i slab občutek je enako. Kadar ga razumemo, nima nad nami več moči.

TEHNICA

24.9-23.10

Premislite z občutki. Ne bodite prehitri v odločitvah in ne odločajte se po tujih mnenjih. Pomirite se, usedite se sami s seboj, vdihnite in dobro preverite kako bi se počutili, če bi šli na pot, na katero ste se namenili. Občutek je smernik.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Življenje ni vedno le pesem. Vse moči usmerjate v to, da bi predstavili drugim, da živite pesem. Opustite to navado, saj vam samo škodi. Kot prvo sami sebe lažete, kot drugo niste nikomur nič dolžni.

STRELEC

23.11-21.12

Bodite sami sebi najboljši prijatelj. Obravnavajte sebe kot bi najboljšega prijatelja, kot bi človeka, ki ga ljubite. Naredite si uslugo in nikoli ne nehajte s tem odnosom, to vam bo prineslo na tone obilja in žal nič zunanjega.

KOZOROG

22.12-20.1

Lahko se jezite in norite, dejansko samo sebi škodite. Lahko tudi vse druge in drugo krivite, nič vam ne bo pomagalo. Lahko tarnate in se zaprete, tudi to ne bo prineslo rešitev. Poskusite še kaj drugega, kot ste do sedja počeli.

VODNAR

21.1-19.2

Biti to kar si, ne pomeni, da se znašaš na druge. Nihče drug ni odgovoren za vaše počutje, vaše življenje. Če ste nekomu dovolili, ste še vedno sami krivi za nastalo situacijo. Ko boste ot dojeli, da sami krojite vsak dan, boste zmagovalec.

RIBI

20.2-20.3

Če vas nekdo ne želi ob sebi, naj bodo to prijatelji, partnerji, družina. Vedite, da z silo ne boste dosegli ničesar, z darili in lepimi besedami prav tako ne, ali pa za zelo kratek čas. Sprejmite te so-človeka, da se je umaknil in mirno počakajte.

Komentarji