Domov Mesečni horoskop OKTOBER 2021

Mesečni horoskop OKTOBER 2021

OVEN

21.3-20.4

Če še nimate vseh ciljev zastavljenih, potem to storite sedaj, to je pravi trenutek za postavljanje novih temeljev, na področjih, kjer si tega želite. Lahko izbirate med vsemi področji, ne pozabite pa, ko si cilj zastavite, ga začutite, tako boste takoj vedeli, če je pravi.

BIK

21.4-20.5

Nikar z glavo čez zid. Vsaka odločitev ima posledice, včasih tudi ne prav prijetne. Zato bodite glede odločanja previdni, raje preložite na kasneje, ter samo uživajte v trenutkih in vadite hvaležnost, saj vam bo to v večji prid.

DVOJČKA

21.5-21.6

Izbirate sami! Si boste ustvarili napor ali mir v dnevnih situacijah? Saj veste, lahko gre za enako situacijo, pa boste enkrat mirni, drugič nemirni. Torej ni kriva situacija, ampak vaš odnos do tega. Izberite mir! Verjemite, da boste prišli dlje.

RAK

22.6-22.7

Prihajajo mirni časi. Vzemite si čas zase, ne počnite ničesar, kot samo to, kar vas resnično veseli. Zaužijte svež zrak, dobite sami s seboj. To je čas, ko se pripravljate na večje projekte, morate pa sebi postati najboljši prijatelj, tako postavljate temelje.

LEV

23.7-22.8

Vsekakor se lahko lotite nastavljenih ciljev in projektov, vaša moč je na višku! Vse vam lahko uspe, brez strahu in dvomov vase naredite potrebne korake, potem se bo odvilo samo od sebe po naravni poti. Varni ste.

DEVICA

23.8-23.9

Naredite eno inventuro, popolnoma v miru in nežno. Kaj imate, kdo ste in kam ste namenjeni. Ne govorim o materialnih stvareh, lahko tudi, predvsem o občutkih in mislih. Materialno vam je sicer tudi ogledalo, ampak fokus naj bo na občutke, ki se ponavljajo. Zavedanje vodi v spremembo.

TEHNICA

24.9-23.10

Vzemite si čas zase. Ne zahtevajte od sebe ničesar, popolnoma ničesar. Počnite kar vam je ljubo… bodite pa pozorni na svoje občutke in sledite tistim, kateri vas osrečujejo in pomirjujejo… tako bo teh samo še več.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Umirite se, posvetite vse temu, da se umirite. So težki časi, za večina ljudi. Predvsem razburkani. Vi to dobro čutite. Verjemite, večina sploh ni vaše, zato se umirite in najdite v vsem tem sebe… ko se boste najdli, boste videli, da ni tako hudo.

STRELEC

23.11-21.12

Odprlo se vam je nekaj vrat. Ne bojte se, ne bodo se tako hitro zaprla. Pred vsaka se postavite odločno, samozavestno in zaupajte vase. Verjemite, vse to imate, samo odločite se. Bodite pozorni na svoje občutke pred vrati in odločitev bo v nekaj trenutkih jasna.

KOZOROG

22.12-20.1

Čaka vas čas poln veselja in sreče. Sposobni se boste razveselit vsega in vsakogar, celo popolnoma majhnih stvari. Uživajte v tem, v vsakem trenutku. To so temelji za naprej, močnejši bodo, bolje bo za vas.

VODNAR

21.1-19.2

Čas je, da iz predalov povlečete vaše vrline. Samozaupanje, samozavest in levja odločnost in pogum. S tem lahko dosežete vse. Čas je, da se pokažete kdo ste. Nihče vas ne bo ustavil in nihče v vas dvomil, le pojdite!

RIBI

20.2-20.3

Verjemite, za vsakim nemirom se prikaže mir in obratno. Sprejeti tudi nam » slabe« občutke, misli in dogodke pomeni samo, da ste popolnoma pripravljeni na dobre, ter da ste pripravljeni prevzeti odgovornost.

Komentarji