Domov Mesečni horoskop NOVEMBER 2022

Mesečni horoskop NOVEMBER 2022

OVEN

21.3-20.4

Sonce lahko zasije vedno, kadar se vi odločite, da bo sijalo. Saj veste zaljubljen človek, vedno vidi in sliši vse dobro. Včasih se ozrite in poskusite tudi vi gledat z očmi zaljubljencev. Počnite to nekaj časa in videli boste kaj se bo zgodilo.

BIK

21.4-20.5

Pripravljeni ste za spremembo. Ne dovolite, da vas kdo prepriča drugače. Ne dovolite, da vas premaga strah. Zreli ste za korak naprej, za drug vhod. In uspeli boste, verjemite vase in si zaupajte kot še nikoli do sedaj.

DVOJČKA

21.5-21.6

Sprejmite sebe takšni kot ste, imejte se radi, ne glede na vse, v tem trenutku ste kar ste in ste najboljša možna verzija sebe. Naslednji trenutek ste lahko še boljši. Vendar imejte se radi in še bolj boste uspešni.

RAK

22.6-22.7

Verjemite vase, zaupajte si, to je vse kar je sedaj pomembno. Čez nekaj metrov boste na željenem cilju, tam je vse, kar ste si zadali in kar ste želeli. Samo ne obupajte sedaj, glavo gor in pogumno naprej.

LEV

23.7-22.8

Ne odlašajte. Na ljubezen, prijateljstvo, nove poti ste vedno pripravljeni. Odprite srce in se podajte na pot, odprite se ljudem, saj je to bistvo življenja. Čakajo vas prelepa doživetja in trenutki, zapodite se in se ne ustavljajte.

DEVICA

23.8-23.9

Če je kdaj, je sedaj pravi trenutek za spremembo v karieri, odprtje svojega podjetja, naložba denarja. Ne bojte se govoric, poslušajte sebe in svoje občutke. Občutki so smerokazi, če so ti dobri, le nadaljujte.

TEHNICA

24.9-23.10

Kadar vas moti vse in vsakdo okoli vas, to samo pomeni, da kriči vaš notranji glas in vam želi nekaj povedat. Umirite se, pojdite na eno kavo, sprehod ali celo razvajanje sami s seboj, verjemite kot prerojeni boste.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Sami si ustvarimo okolje, občutke in trenutke, nihče drug vam jih ne. Ko boste to razumeli in sprejeli, bo vse lažje in se boste vprašali, če to res jaz ustvarim, potem si lahko ustvarim tudi drugače. Bolje in kakor meni odgovarja.

STRELEC

23.11-21.12

Ne bojte se, kadar gre na boljše. Ostanite v tem duhu, v teh mislih in občutkih, ker gre lahko samo še bolje. Pogumno naprej. Na vseh področjih boste uspešni. Lahko si izberete eno, lahko pa vsa, karkoli samo pogumno naprej.

KOZOROG

22.12-20.1

Čas za nove začetke. Vse kar vam več ne služi pustite za sabo, poslovite se in se zahvalite. Naj bo to služba, ljudje, ali celo odnos. Biti v slabem vzdušju, čakati na bolje, ni smiselno. Vse kar ni dobro, se vam bo jasno pokazalo, samo odkorakajte stran.

VODNAR

21.1-19.2

Prava ljubezen se vam bo prikazala na vrata v trenutku ko boste pravo ljubezen čutili do samega sebe. Vsak partner vam prikazuje le odnos, ki ga imate sami do sebe. Bolj ste do sebe ljubeči, bolj ljubečega partnerja boste imeli.

RIBI

20.2-20.3

To kar iščete, je pred vašim nosom. Dokler ne boste prijateljevali z hvaležnostjo, ne boste zadovoljni. Vsaka želja se vam uresniči, če verjamete ali ne. Vi se samo ne zavedate, kaj si želite, v tem je težava. Zbudite se.

Komentarji