Domov Mesečni horoskop NOVEMBER 2021

Mesečni horoskop NOVEMBER 2021

OVEN

21.3-20.4

Bodite previdni z odločitvami. Za velike in pomembne korake sedaj ni pravi čas. Bolj pomembno je, da si vzamete čas zase in stojite k temu, za kar ste se odločili že v preteklosti. Sprejmite sebe in vse okoli sebe, to je sedaj vaša naloga.

BIK

21.4-20.5

Čakajo vas nove avanture in lepi časi, polni dogodkov in različnih občutkov. Dogajalo se bo v zasebnem življenju, predvsem v ljubezenskih odnosih. Zvezde vas podpirajo v najdbi prave ljubezni ali za tiste ki ste v odnosu, za gradnjo še boljših temeljev.

DVOJČKA

21.5-21.6

Zvezde bodo iz vas povlekle skrite darove, za katere se vam ni sanjalo do sedaj, začudeni boste, vznemirjeni, veseli, hkrati pa prestrašeni, kaj vse zmorete. Vzemite si čas in se zavedajte svojih posebnosti, potem pa jih boste pričeli uporabljati.

RAK

22.6-22.7

Prihaja bolj miren, nežen in srečen čas za vas, za vami so divji vetrovi, močni občutki, veliko zmede. To se sedaj končuje in prihajajo časi, ko se bo pokazala vaša kreativnost. Izjemna kreativnost, zamisli in vsekakor vas čaka nov, vendar pozitiven zagon.

LEV

23.7-22.8

Če ste zadovoljni, nadaljujete v tej smeri in se ne dajte motiti. Vendar ne pozabite, zadovoljstvo je tisti občutek, ki je v vas, ki vas pomirja, ko se počutite resnično dobro. Zadovoljstvo ni materialna dobrina. Če niste, potem se poglobite vase in se ponovno najdite.

DEVICA

23.8-23.9

Vsekakor se za vas pripravljajo spremembe, vendar za zdaj majhne, vam bodo pa vseeno nekaj pomenile, predvsem za naprej. Bodite hvaležni, bodite pozorni na to kar se vam bo dogajalo. Učite se, sebe opazovat in dojemat.

TEHNICA

24.9-23.10

Resnično ni čas za velike korake, za pomembne spremembe. Vse kar potrebujete sedaj, je malce miru, časa zase in trenutke, ko ste srečni. Počnite to, kar vas osrečuje, pa naj bo kava z prijateljico ali sprehod, ali nakupi.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Pred vami so mirni dnevi. Izkoristite jih za počitek in nabiranje energije. Naj vas nepotrpežljivost in slabe navade ne vržejo nazaj na stara pota. Glejte naprej in vedno samo naprej. Naberite si energije, potem pa boste ustvarjali.

STRELEC

23.11-21.12

Pred vami so vaši časi, zvezde vas podpirajo. Karkoli boste počeli, vam bo uspelo. Sedaj je čas, da gradite močne temelje, da si zadate cilje, da si zaupate in verjamete vase, kajti sedaj vam bodo energije služile.

KOZOROG

22.12-20.1

Sprejmite, da so v življenju dobri časi, pa tudi slabi. Kako na to gledamo, je pa popolnoma naša stvar. Naredite inventuro in pripišite vse kar krivite, samo sebi, prevzemite odgovornost, da ni svet kriv, ampak zase samo vi sami. Le tako boste lahko naredili korak naprej.

VODNAR

21.1-19.2

Za sabo imate toliko dogodivščin, toliko novosti, zato je sedja čas, da se malce spočijete in uživate v vsem lepem, saj ste si zaslužili. Vdihnite in uživajte, imejte se radi. Bolj boste v prijetnih energijah, boljše temelje si gradite za jutri.

RIBI

20.2-20.3

Čaka vas krasen čas ljubezni. Ali boste spoznali nove prijatelje, sosede, sodelavce, najbrž celo tudi ljubezen na prvi pogled, ali pa boste z tistimi, ki so že ob vas, ustvarili še lepše in močnejše odnose. Nikoli pa ne pozabite nase.

Komentarji