Domov Mesečni horoskop MAREC 2023

Mesečni horoskop MAREC 2023

OVEN

21.3-20.4

Včasih je dovolj, da se človek nasmeje z dobro družbo, se sprosti ob napornem dnevu in uživa v malih trenutkih. Takšnih trenutkov si vzemite več, saj imate veliko projektov, kar pa vas lahko stane veliko energije.

BIK

21.4-20.5

Če prehitro tečete, veliko zamudite na poti, veliko lepih majhnih stvari, ki so zelo pomembne za vašo dušo. Če prehitro razmišljate, zamudite dobre zamisli ki pridejo iz srca v glavo. Če prehitro živite, potem sploh ne živite. Umirite se.

DVOJČKA

21.5-21.6

Vsa vložena energija se vam bo povrnila. Nič ni za vedno. Prišli boste do svojega časa, ki bo samo vaš in se boste sprostili. Vendar kar se mora, se mora. Mirno naprej, vesolje vas podpira, uspešni boste na vseh področjih.

RAK

22.6-22.7

Občutek, da je vse na vas, da je vsega preveč, da tonete v globino, je samo občutek. Ta občutek lahko zamenjate z drugim. Imate to moč, zato jo uporabite. Ne dovolite si, da bi bili predolgo v slabih občutkih.

LEV

23.7-22.8

Pred časom ste sejali, negovali semena, čakali, ter prosili za sadeže. Sedaj prihaja čas, ko boste sadeže pobirali in v njih uživali. Prihaja vaš čas. In zato zadihajte s polnimi pljuči, veselite in se ne pozabite biti hvaležni.

DEVICA

23.8-23.9

Ljubezen do samega sebe je edina pot do sreče, uspehov, zdravja in obilja vsega. Če ste zmožni ljubiti druge, potem ste tudi sebe. Bodite sebe najboljši prijatelj. Le tako boste pričeli doživljati čudeže življenja.

TEHNICA

24.9-23.10

Prihaja vaš čas. Čas kjer se bo obrestovala vsaka minuta, ko ste bili prepričani, da ste v temi. Ko smo v temi, smo s seboj in se soočamo s seboj. Le tako se razvijamo in rastemo in smo sposobni kreirati in graditi še več.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

To kakor vidite svet, kakor vidite druge, to kakor čutite druge, je žal če vam je prav ali ne le vaš odsev. Dokler boste trmasto vztrajali po svoje, ter se branili in upirali, boste šli k večjemu nazaj, kot pa naprej.

STRELEC

23.11-21.12

Čeprav se ne zdi, ter vsak misli, da ne more biti res, ste na svoji poti, na tisti, katero vi želite hoditi, kjer so vaše sanje in želje in popolnoma vseeno vam je, kaj svet misli o vas. In prav imate, le naprej tako.

KOZOROG

22.12-20.1

Kadar nekaj ali nekoga iščete, ga ne boste najdli. Najdli boste, ko boste najmanj pričakovali. Zakaj? Ker ste spustili željo po tem in ste se prepustili. Tako velja za vsako željo, katero nosite v sebi. Prepustite se in nehajte želeti.

VODNAR

21.1-19.2

Ste v fazi razvoja, rasti in čiščenja vsega, kar se je nabralo. Minilo bo. Poglejte iz tega vidika. Mirno prebrodite ta čas in verjemite mi, vaše sonce bo sijalo tako močno, da boste neustavljivi še dolgo časa.

RIBI

20.2-20.3

Če ste vsak dan v enakih občutkih, potem ne pričakujte spremembe. Dovolite si čutit. Ne branite se in ne upirajte se. Naj bodo vsi občutki enako vredni. Ne podcenjujete moči občutkov, saj boste le tako kreirali željeno.

Komentarji