Domov Mesečni horoskop MAREC 2022

Mesečni horoskop MAREC 2022

OVEN

21.3-20.4

Vsaka sprememba ni nujno slaba. Mogoče se vam tako zdi v danem trenutku, zato ker ne vidite celote in je ne razumete, verjemite pa, da boste. Zaupajte in verjemite vase, to je vaša edina skrb in delo v naslednjih dneh.

BIK

21.4-20.5

Ko pademo, ni konec. Ko pademo, obstaja največja možnost, da se vrnemo k sebi, obrnemo nase. Tako se razvijamo, tako postanemo močnejši. Padec je življenje, je učenje in razvoj. Zato se ne ustrašite.

DVOJČKA

21.5-21.6

Včasih je potrebno poslušati, tiste ki imajo več znanja na določenih področjih kot mi sami. Učenje ni slabo, učenje je nujno, potrebno pa je seveda priznati, da ne znamo vsega in se odpreti učenju. Verjemite, tudi nič slabega ni, če vsega ne znamo.

RAK

22.6-22.7

Vse mine, tega ne pozabite. Edina stalnica je sprememba. Nič ni slabo in dobro. Samo kako vi to vidite. Kakor vidite, tako čutite. Vi pa ste slikar, nihče drug. Ste na pravi poti, le spomnite se določenih znanj.

LEV

23.7-22.8

Odhodi, slovo, selitve, razhodi so nekaj kar moramo sprejeti v življenju. Bolj se upirate takšnim trenutkom, huje je za vas. Sprejmite, da je to včasih potrebno za nove in bolje začetke, da imamo vsi pravico iti svojo pot.

DEVICA

23.8-23.9

Naredite korak, katerega že dolgo želite narediti, katerega že dolgo planirate, vendar odlašate in se bojite. Sedaj ga naredite, sedaj je vaš trenutek. Ne ustavljajte se, samo pojdite. Sprejmite vse občutke, verjemite vase.

TEHNICA

24.9-23.10

Pojdite naprej. Strah je samo posledica vaše odločitve, spremenite ta strah v vznemirjenje, veselje novim stvarem, ljudem in dogodkom. Čakajo vas lepi časi, zato spustite staro prtljago, ter samo pojdite naprej.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Kadar smo osamljeni, se dogajajo posledično čudeži. Sprejmite osamljenost kot regeneracijo, meditacija ali srečo, ki vas je doletela. Tako se boste spoznali še bolj, začudeni boste kaj dobrega vam bo to prineslo.

STRELEC

23.11-21.12

Nič ni slabo. Čas je, da vidite dobro v vsem kar se vam dogaja. Strah in nesigurnost odložite za trenutek v predal. Že dolgo ne kot sedaj je moč zaupanja na vaši strani. Regenerirajte se in potem samo stecite po svoji poti.

KOZOROG

22.12-20.1

Ustavite se za trenutek. Pohvalite se. Imejte se radi. Nasmejte se sebi za dobro jutro. Vmes se potrepljajte po rami, kako krasne ste. Verjemite, da bo to obrodilo lepe sadove v odnosih in na vseh področjih.

VODNAR

21.1-19.2

Vaša energija je živahna, krasna, čista in lepa, začutite to, verjemite vase. Energija vas bo vodila na pravo pot, k lepim mislim in krasnim občutkom. Za temi vrati pa vas čakajo samo lepe stvari, ki se bodo kopičile.

RIBI

20.2-20.3

Ne bojte se nikogar, ničesar. Sebi ste največji sovražnik in sami sebe najbolj ovirate. Opustite obsodbe, iskanje krivcev, to vas ne bo pripeljalo nikamor. Zazrite se vase, bodite iskreni do sebe. Le to vam bo pomagalo.

Komentarji