Domov Mesečni horoskop MAJ 2023

Mesečni horoskop MAJ 2023

OVEN

21.3-20.4

Sprostite se in zaupajte. Zaupajte življenju, predvsem pa zaupajte sebi in svojim bližnjim. Zaupanje je velikega pomena za stanje človekovega duha. Zaupanje vodi k samostojnosti, uspehu, ter samozavesti, predvsem pa k samoljubnosti, kar je zagotovljen uspeh.

BIK

21.4-20.5

Naučite se sprejemati trenutna stanja, naj bodo odnosi, materialno stanje, zdravstveno stanje, službeno…itn. Vsak upor povzroča samo še večji upor in še več tistega, kar si ne želite. Sprejmite, končno ste to sami pritegnili in verjemite, odšlo bo stran.

DVOJČKA

21.5-21.6

Vi sami najbolj veste, kaj za vaš lastne uspeh potrebujete. Vi imate svoja načela, vrednosti in želje. Ne dovolite, da vas kdo prepriča, da temu ni tako. Včasih pridejo ljudje in želijo odvzeti tisto močno samozavesti samo zato, ker je sami nimajo.

RAK

22.6-22.7

Čeprav se včasih zdi, da ne greste naprej, se močno motite. Bodite manj kritični do sebe se večkrat pohvalite, ne spreglejte uspehov in dobrih lastnosti in stvari, ki se dogajajo. Vedno so dobre in slabe, vendar dobrih ne spreglejte.

LEV

23.7-22.8

Bolj se trudite, slabše je. Bolj ko vklapljate um, slabše je. Ste se kdaj vprašali, zakaj imamo občutke, srce, zakaj mogoče nekaterim uspeva, pa ne vložijo tudi minute truda? Ker delajo s srcem, ker se dobro počutijo. Poskusite še vi.

DEVICA

23.8-23.9

Lahko lažete celem svetu, lahko se delate pred vsemi. Nikar pa tega ne počnite sami sebi. Zakaj? Zato ker ne boste ničesar spremenili na dobro. Bodite iskreni do sebe, le ko vidiš resnico, si pripravljen na spremembo.

TEHNICA

24.9-23.10

Vsaka odločitev je prava. Ne izgubljajte preveč časa za premišljevanje prave poti. Da vam bo lažje, poslušajte občutke, pa naj bo to še tako čudno ali nemogoče. Slab občutek pomeni stran, dober pa le naprej. Ne boste zgrešili.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Le kaj je narobe z ljudmi okoli vas? Opustite to razmišljanje. Z ljudmi okoli vas ni prav nič narobe. Tudi z vami ne, le na napačni poti ste trenutno. Žal, pa če vam je prav ali ne, ogledala včasih resnično bolijo, hkrati pa izredno pomagajo pri napredku.

STRELEC

23.11-21.12

Malce se omehčajte. Malce bolj zaupajte drugim. Malce se sprostite. Resnično vam ne bo nihče nič vzel, nihče vas ne bo namerno prizadel, niti vas izdal. Lepo je, da se sebi najboljši prijatelj, ni pa potrebe, da bi bili edini.

KOZOROG

22.12-20.1

Vsak ima slabo lastnost, tudi vi jo imate. Pa nič zato. Prav ta slaba lastnost lahko postane vaš največji dar. Prvo to lastnost resnično priznajte, potem si jo oglejte in najdite vzroke, potem pa vam bo pričela služiti za dobro.

VODNAR

21.1-19.2

Ne dovolite si, da bi vas kdo spreminjal. Ste popolni takšni, kot ste. Samo vi lahko izvedete spremembo pri sebi in nihče drug. Spremembo, ki vam bo služila. Dovolite si biti in čutiti vse, kar želite, to je prava pot.

RIBI

20.2-20.3

Ne plavajte proti toku, saj boste ob vso dragoceno energijo in čas. Dovolite toku, da vas ponese. Poglejte si svoje kreacije z ljubeznijo in potem naročite nove. Samo tako boste priča čudežem in v veselje vam bo vsak dan zadihati na novo.

Komentarji