Domov Mesečni horoskop MAJ 2022

Mesečni horoskop MAJ 2022

OVEN

21.3-20.4

Pomlad prihaja, vi pa se umikate. Lahko si vzamete čas zase in si privoščite mir in tišino, celo priporočljivo je, vendar pa naj to ne bo izgovor za beg pred življenjem, tega pa si nikakor ne privoščite, preveč ste garali.

BIK

21.4-20.5

Življenje ni vedno rozasto, tudi rdeče ni, sploh pa ne vedno črno. Naučite se sprejemati življenje, sebe in okolico. Preveč se upirate in prepuščati jezi, tako ne boste prispeli daleč, pa saj to že veste. Umirite se, vdihnite in sprejmite. Ni težko.

DVOJČKA

21.5-21.6

Prekipevate od energije, če še ne čutite, boste kmalu. In prav je tako, samo nadaljujte v tej smeri in obilje bo vsako minuto večje. Da ste kreator svojega življenja vam bo vsak trenutek bolj jasno in zaupanje vase bo raslo. Le naprej tako.

RAK

22.6-22.7

Sedaj je čas za izzive. Zvezde vas podpirajo, če imate namen kaj spremeniti, regenerirati, razviti. Imate nov hobi, imate namen hujšanja, namen učenja novega? Sedaj se spravite na takšno pot, ker je uspeh zapisan že sedaj.

LEV

23.7-22.8

Vsekakor si zaslužite počitek in mir, vzemite si čas in počnite to, kar vas veseli in pomirja, nikakor ne počnite ničesar, kar vam prinaša nemir in nezadovoljstvo. Saj veste, ko ste enkrat na tleh, traje svoj čas, da se poberete.

DEVICA

23.8-23.9

Ne izsilite ljubezni samo za to, ker ste si tako zamislili. Dovolite, da ljubezen pride do vas, da vas objame in preseneti, brez razmišljanja, načrtovanja in analiziranja. Ljubezen pride lahko v različnih oblikah.

TEHNICA

24.9-23.10

Miru ne boste našli v gozdu, zadovoljstva ne boste našli v trgovinah, sreča vas ne čaka na plaži. Zapomnite si to, ko iščete in nikakor ne najdete. Mir, sreča in zadovoljstvo je v vas, prične se v vas, potem ste lahko kjerkoli in bo v vaši lasti.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Ni različnih oblik ljubezni, ni različnih predstav ljubezni. Ljubezen je ljubezen, ljubezen čutiš. Ne izsiliš, ne zahtevaš, ne analiziraš. Ozavestite mnenje o ljubezni in odnosi se bodo spremenili oziroma vi jih boste zmožni razumeti.

STRELEC

23.11-21.12

Ni pomembno, kaj drugi rečejo ali mislijo o vas, niste prišli na svet, da bi ustregli drugim in delali za druge. Pojdite svojo pot, verjemite vase in zaupajte si, bodite sebi najboljši prijatelj in ljubite se, to je vaša pot.

KOZOROG

22.12-20.1

Ne zapravljajte denarja in časa v prihajajočih dneh, sicer boste na izgubi in nesrečni. Raje uživajte v tem, kar posedujete in bodite hvaležni. Premagajte pohlep in se umaknite, čas za spremembe bo prišel kmalu, sedaj ni pravi čas.

VODNAR

21.1-19.2

Vaš nasmeh in sreča v očeh, radovednost, kaj bo jutri je prišlo vesolju na ušesa. Vesolje vas obožuje, življenje vas obožuje, energije vam služijo, če le poslušate srce in ste odprti. Vse možnosti za obilje na vseh področjih imate.

RIBI

20.2-20.3

Če je kdaj čas za ljubezen, je sedaj. Naj bo to izboljšanje odnosov v družini, prijatelji ali pa nova poznanstva. Prav tako je vaš čas za spremembe in vlaganje v nove možnosti. Uporabite svoj občutek in se poslušajte.

Komentarji