Domov Mesečni horoskop JUNIJ 2023

Mesečni horoskop JUNIJ 2023

0

OVEN

21.3-20.4

Vzemite si čas zase, odklopite od vsakodnevnih opravkov, pustite skrbi in opravila vsaj za nekaj dni v predalu in počnite nekaj, kar vas pomirja. Samo na takšen način si boste nabrali moči in lahko nadaljevali.

BIK

21.4-20.5

Že dolgo živite z željami, ki se nikakor ne izpolnijo. Le zakaj? Zato ker živite z občutki pomanjkanja teh. V tem je edina težava. Naročilo za želje ste že oddali, sedaj pa verjemite, da se vam bodo želje izpolnile, začutite, da so že pri vas.

DVOJČKA

21.5-21.6

Nekajletni projekti se zaključujejo, še zadnja opravila so pred vami in občutek imate, da boste pregoreli. Nikar, to je vse življenjsko. Vsak zaključek nas postavi pred dejstvom potrpežljivosti. Občutite to kar se dogaja, ne branite, kmalu bo mimo.

RAK

22.6-22.7

Želje po novem, želje so spremembah. So na poti, ko boste pripravljeni se bo pričelo odvijat. Pripravljeni smo takrat, kadar odstranimo strah in dvome, ko zadihamo s polnimi pljuči in se vržemo v ledeno vodo.

LEV

23.7-22.8

Rešitev in odgovori so v vas samih, nikjer drugje. Ne zapravljajte časa in denarja, da bi zunaj sebe prejeli notranji mir. Umirite se in bodite sami s seboj, verjemite, bolj ko boste mirni in več časa preživeli s seboj, prej se bo vse rešilo.

DEVICA

23.8-23.9

Ko ne veste kaj bi radi, se ustavite. Ne opustite željo po nečem, kar niti ne veste, kaj bi. Samo bodite, živite in uživajte, saj tudi živeti nekaj časa brez želj je precej zabavno in sproščujoče. Ne ozirajte se na zunanji svet.

TEHNICA

24.9-23.10

Vsi drugi bolj vedo o vas samih kot vi? To se vam nenehno dogaja. Zato ker to dovolite, ker resnično verjamete v to. Verjemite vase, vi se določite in naredite korak. Tudi če bo napačen, verjemite, da noben korak ni napačen.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Čeprav na prvi pogled ni videti, vendar dokler boste igrali žrtev, ter valili krivdo na ves svet, verjemite, ne boste prišlo od točke, kjer se nahajate. Za vsak trenutek življenja ste odgovorni sami, ko boste to dojeli, boste naredili velike korake.

STRELEC

23.11-21.12

Nimate težav, da ne bi verjeli vase. Samo postavite si višjo vrednost. Vredni ste, pomembni ste in veliko lahko date. Tako boste še bolj uspešni in hitreje boste uresničevali svoje želje. Ne ustavljajte se pod nobenih pogojem.

KOZOROG

22.12-20.1

Jemanje je pomembno, to vam gre izredno dobro od rok. Ne pozabite pa tudi na dajanje. Ti dve prijateljici morata biti v ravnovesju, le tako se vam bo godilo dobro. Ne pozabite tega. Dajanje je lahko tudi čas, lepa beseda, ne samo materialno.

VODNAR

21.1-19.2

Ste čudovita oseba, polna življenja, zamisli in pravi uživač v življenju. Radi se družite, ustvarjate in ste v središču pozornosti. Vse to je prav in le tako naprej. Ne jemljite pa vsakega tako resno, ko vas nekdo prizadene, je prizadel sebe, ne vas.

RIBI

20.2-20.3

Pravilno je leteti visoko, lebdeti in sanjati, sproščeno plavati. Vendar ne pozabite tudi kdaj stopiti na tla in se ogledati okoli sebe, predvsem sebe. Le tako boste zmožni narediti kako spremembo na bolje. Le pogumno.

Komentarji