Domov Mesečni horoskop JUNIJ 2022

Mesečni horoskop JUNIJ 2022

OVEN

21.3-20.4

Privoščite si oddih, zaslužili ste si. Resničen oddih, kjer se boste sprostili in predvsem zabavali, na koncu je pomembno, da si napolnite baterije. Lahko ste tudi doma, samo da je oddih in zabavno. Ali bo oddih s prijatelji, družino ali celo sami, je popolnoma na vas.

BIK

21.4-20.5

Nekaj kar že dolgo čakate, se bo v teh poletnih dneh prikazalo. Naj bo to sporočilo, paket, oseba, stvar, ko ste že skoraj pozabili na to, je končno na poti k vam. Ni rečeno da je pozitivno ali negativno, vsekakor pa bo rešeno.

DVOJČKA

21.5-21.6

Če si želite ljubezni, potem vedite, da prihaja vaš čas. Nekoga boste spoznali, ali pa se ponovno zaljubili. In zapomnite si, koliko imate radi sebe, toliko bo vas imel rad partner. Za zdaj pa samo uživajte v zaljubljenosti.

RAK

22.6-22.7

Oddahnite se, zaslužili ste. Tudi če ste sredi projektov, ne pomeni, da si ne smete oddahniti in vzeti čas zase. Projekti bodo kmalu končani, prav tako si boste kmalu privoščiti pravi oddih, vedite pa, da je ravnovesje vedno potrebno držati. Tudi ko je veliko dela.

LEV

23.7-22.8

Ne pozabite, da je dajanje izvor prejemanja. Kdor daje, tudi prejema. Eno brez drugega ne deluje, eno brez drugega ne obstaja. Kadar jemljemo na silo, bo na silo vzeto. Kadar za prejeto nismo hvaležni, bomo to izgubili, to so zakoni vesolja.

DEVICA

23.8-23.9

Če ste v iskanju novih poslovnih priložnosti, potem vedite, da je sedaj vaš čas. Ko bodo vsi počitnikovali, boste vi sledili svojim uspehom. Vesolja vas podpira. Naj gre za službo, napredovanje, ali novo podjetje.

TEHNICA

24.9-23.10

Kadar ste nesigurni, neodločni in hkrati vedno nezadovoljni, potem naredite prvo eno; sprejmite to kar je, karkoli je. Potem pa naredite vse, da ugotovite, pri čemer se počutite najbolje. Občutek je tisti, ki vam bo pomagal odločiti se.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Samo mirno in pogumno. Včasih se nam zdi, da gre vse narobe, še tisto, kar nikoli ni šlo. Včasih se mora porušiti prav vse, da bi lahko pričeli znova. Verjemite, le nekaj korakov od svežih energij ste, zato le mirno.

STRELEC

23.11-21.12

Poslušajte svojo intuicijo, svoj občutek. Ta vas bo vodil, na pravo pot, v pravo smer. Pogumno stopajte naprej in si zaupajte, to je najbolj pomembno v tem trenutku. Včasih se nam zdi, da smo daleč od željenega, vendar verjemite, da smo le toliko daleč, koliko čutimo ali pa ne čutimo.

KOZOROG

22.12-20.1

Bodite sami s seboj iskreni. O tem kar si mislite o sebi, kar si mislite o drugih, kar čutite in kar bi želeli, le tako boste prišli korak naprej in bili zadovoljni. Žal druge poti ni. Zaprite oči in se pogovarjate kot bi se z prijateljem, le naj bo iskreno.

VODNAR

21.1-19.2

Prihaja vaš čas. Poln zabave, sreče in veselja. Koristite ta čas za setev, za zamisli in lepe želje, v katere boste vložili visoke energije in predvsem uživajte v vsem kar počnete. Saj vas po tem čaka samo še več obilja. V kar boste vlagale, tega bo več.

RIBI

20.2-20.3

Če se še niste zaljubili, se boste kmalu. Pa tudi če se boste sami vase, vse je to ljubezen. In kadar smo zaljubljeni, gre vse dobro, vse je popolno. Zapomnite si za občutek, ko vam ne bo tako lepo, ga uporabite in spet bo vse dobro.

Komentarji