Domov Mesečni horoskop JUNIJ 2021

Mesečni horoskop JUNIJ 2021

OVEN

21.3-20.4

Nadaljujte v tej smeri. Za vas zunanji vplivi kot politika, vreme, prazniki…nimajo vpliva na vaše razpoloženje. In tako je pravilno. Vi ste gospodar svojih misli in občutkov. In pozornost posvetite le dobrim, saj se vam bo hitro obrestovalo.

BIK

21.4-20.5

Včasih je tako imenovana trma tudi zelo dobra, saj se spremeni v vztrajnost. Vaša vztrajnost se bo tokrat pokazala kot uresničenje sanj. O tem o čemer že dolgo sanjate, se bo v kratkem času izpolnilo, tako da se pripravite.

DVOJČKA

21.5-21.6

Čaka vas čas ljubezni. Tisti ki nekoga čakate in tisti ki ste v razmerju lahko pričakujete velike spremembe v pozitivno smer. Čez poletje boste preplesali zaljubljeni. Najverjetneje v drugo osebo, lahko pa tudi v kakšno novo dejavnost in še bolje vase!

RAK

22.6-22.7

Kaj hitro bo za vami sivina in zmešnjava, ki je vladala v vas. Čaka vas novo, sveže in lepo obdobje. Polno dogodivščin in novih stvari, katere vas bodo veselile in pričakale v naslednjih tednih, zato se veselite že danes.

LEV

23.7-22.8

Velike priložnosti se obetajo na službenem področju. Lahko so to spremembe na bolje, napredovanje, zaslužki, velika verjetnost je tudi, da iz hobija postane služba. Odprite se krasnim energijam, saj imate veliko možnost zmage.

DEVICA

23.8-23.9

Vzemite si čas za počitek, sploh če imate za sabo precej burnih tednov ali dni. Ko je človek nespočit, pod stresom, ter brez energije, se lahko dogaja samo slabo. Vzemite si čas zase in se spočijte, verjemite da bo potem spet vse drugače.

TEHNICA

24.9-23.10

Nekaj krasnih tednov je za vami, verjemite, še lepši vas čakajo. Vse je odvisno v katero smer se človek obrne. Sicer so nam zvezde v podporo, pa vendar smo mi gospodarji svojega življenja in imamo največji vpliv.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Verjemite vase, zaupajte si in vse bo dobro. Včasih nam mnenje drugih pokvari dan, celo teden. Vendar mnenje drugih ni naše mnenje. Ustvarite si svoje mnenje in zaupajte si in verjemite, da se bo marsikaj spremenilo.

STRELEC

23.11-21.12

Prenehajte čakat. Vse kar čakate, je že v vas, popolnoma vse. Samo odločite se in pojdite v akcijo. Katerokoli, povsod boste uspešni. Ne razmišljajte več. Samo pojdite in se ne ozirajte nazaj. Vaša sreča je pred vami.

KOZOROG

22.12-20.1

Na vseh področjih vas čaka uspeh. Zato ne izbirajte, pojdite po svoj uspeh in postanite neustavljivi. To je definitivno vaše poletje. Uživajte v svojih uspehih in se veselite. Delite to srečo z drugimi in deležni boste še večje sreče.

VODNAR

21.1-19.2

Čakajo vas nove dogodivščine, novi ljudje, novi kraji, ter predvsem nove energije. Nove energije prinašajo svežino in novosti. Odkrili boste predvsem tudi svoje nove dobre lastnosti in s tem pridobili dodatna zaupanja in samozavest.

RIBI

20.2-20.3

Čas je, da se malce umirite. Verjemite, počitek je mazilo za dušo in telo. Tako si boste nabrali nekaj energije in se zopet odprli življenju z polnimi pljuči. Prav tako boste le na takšen način prepoznali sebe in svoje želje.

Komentarji